Pred mesiacom vydala spoločnosť Sony Music nový výber Ozzy Osbourna, pod názvom The Essential. Je to séria pod ktorou Sony vydáva výbery všetkých svojích hviezd už dosť dlho.

Pred mesiacom vydala spoločnosť Sony Music nový výber Ozzy Osbourna, pod názvom The Essential. Je to séria pod ktorou Sony vydáva výbery všetkých svojích hviezd už dosť dlho. Avšak čo ma trochu zarazilo je fakt, že už existujú dva výbery Ozzyho. Prvý, ktorý vyšiel v roku 1997 a teraz druhý.
No prejdime teraz k tomu druhému, čerstvému. Na prvom cd nájdete skôr staršie skladby od Ozzyho, z jeho prvých albumov. Na druhom cd nájdete novinky, respektíve sklady z jeho posledných dvoch štúdiových albumov Ozzmozis a Down to Earth. Aby som nezabudol, tak na výberovku umiestnili hity ako Crazy Train, Mr. Crowley, Bark at the Moon, Mama I´m Coming Home, Perry Mason, Dreamer. Úplný prehľad skladieb nájdete na konci tohto článku.
Ozzy Osbourne je veľmi produktívny kus firmy Sony, nakoľko vydáva album za albumom. V poslednej dobe som mal možnosť počuť okrem tejto excelentnej výberovky aj jeho živák – Live at Budokan, kde sa predstavil s geniálnou formou, nakoľko táto nahrávka vyšla aj na DVD. A ešte jedno cd mi prešlo rukou, a to OzzFest Live 2002, kde sa nepredstavil len Ozzy ale aj ďalšie zaujímavé kapely.
Teraz už ale k albumu The Essential. Samotný výber skladieb ma moc potešil, nakoľko sa ich na 2 cd nachádza pomerne veľké množstvo. Až 30 skladieb.

Tracklist: 1 CD
01. Crazy Train
02. Mr. Crowley
03. I Don´t Know (Live with Rhandy Rhoads)
04. Suicide Solution
05. Goodbye To Romance
06. Over The Mountain
07. Flying High Again
08. Diary Of A Madman
09. Paranoid (Live with Randy Rhoads)
10. Bark At The Moon
11. You´re No Different
12. So Tired
13. Rock ‘n’ Roll Rebel
14. Crazy Babies
15. Miracle Man
16. Fire In The Sky

2 CD
01. Breakin´ All The Rules
02. Mama, I´m Coming Home
03. Desire
04. No More Tears
05. Time After Time
06. Road To Nowhere
07. I Don´t Want To Change The World (Live)
08. Perry Mason
09. I Just Want You
10. Thunder Underground
11. See You On The Other Side
12. Gets Me Through
13. Dreamer
14. No Easy Way Out

Zdroj: TS MusicServer