Macy Gray objavila svoje umelecké meno údajne na poštovej schránke pri bicyklovaní. V občianskom preukaze má napísané Natalie McIntyre a v cestovnom pase dopísané i mená dvoch dcér a jedného syna.

Macy Gray objavila svoje umelecké meno údajne na poštovej schránke pri bicyklovaní. V občianskom preukaze má napísané Natalie McIntyre a v cestovnom pase dopísané i mená dvoch dcér a jedného syna. Na umeleckom konte jej pribudne opäť „pár“ drobných, pretože práve v týchto dňoch vychádza v našich zemepisných šírkach jej tretí radový album. Promuje ho singel When I See You a je k nemu nakrútený veľmi zaujímavý videoklip.
Macy v ňom vystrieda dva zaujímavé kostýmy. Jasno modrý, v ktorom sa natriasa pred stenou pomaľovanou zaujímavými výtvormi. V džínsovom kostýme sa pohybuje ulicou a postupne sa presúva na bližšie neidentifikovateľné miesto. Celé tajomstvo sa nakoniec rozuzlí v závere videoklipu. Vtedy Macy dorazí na rozparádenú párty a predvedie tam svoje živé vystúpenie. Nám pred televíznou obrazovkou neostáva nič iné, iba všetkým zúčastneným ticho závidieť.
Vynikajúca skladba, veľmi dobrý videoklip. Dá sa pozerať stále dookola. Nehrozí, že by sa opozeral, či nebodaj opočúval.

Zdroj: TS MusicServer