Kráľovná popu prichádza s novým albumom. Opäť úplne iným, než všetko to, čo urobila doteraz. Opäť budú mať mnohí čo kopírovať. Videoklip k aktuálnemu singlu má strastiplnú históriu.

Kráľovná popu prichádza s novým albumom. Opäť úplne iným, než všetko to, čo urobila doteraz. Opäť budú mať mnohí čo kopírovať.
Videoklip k aktuálnemu singlu má strastiplnú históriu. Bohužiaľ, ten pôvodný na televíznych obrazovkách už nikto neuvidí. Kto nestihol jeho jediné odvysielanie na hudobných kanáloch deň pred oficiálnou premiérou, má smolu. A to doslovne.
Videoklip, ktorý Madonna v súčasnosti k skladbe ponúka, je len slabým odvarom toho pôvodného. Vlastne z toho pôvodného ostala iba Madonna v uniforme. Večná škoda. Uhladené vlasy, vojenská rovnošata, kravata a silno namaľované pery. Madonna cez celú obrazovku. Tancuje, spieva, rapuje. V pozadí sa striedajú vlajky jednotlivých štátov.
Veľmi jednoduché a nudné, vzhľadom k tomu, že svoj nový album takýmto videoklipom promuje Madonna. Chcelo to trochu viac odvahy. Ide o veľmi kvalitnú pesničku. I to spracovanie videoklipu je dobré, ale chýba tomu „šťava“. Nech je nám útechou, že sa na pozadí obrazovky objaví i naša vlajka. Dvojkríž síce zakrýva Madonnina hlava, ale fakt, že sa pri tvorbe diela kráľovny popu na nás nezabudlo, je napokon výhrou.

Zdroj: TASR