Hlavná stránka

>

Magazín

>

Hudobné recenzie

Hudobné recenzie

  • Madonna - American Life.

    Éra „malých platní“ sa v našich zemepisných šírkach skončila niekedy v roku 1990. Nastal útlm predaja hudobných nosičov, ktorých ceny sa dodnes šplhajú do nehoráznych výšok.

    05.05.2003 - 19:30

    recenzia

  • Madonna - American Life.

    Kráľovná popu prichádza s novým albumom. Opäť úplne iným, než všetko to, čo urobila doteraz. Opäť budú mať mnohí čo kopírovať. Videoklip k aktuálnemu singlu má strastiplnú históriu.

    05.05.2003 - 18:20

    recenzia

  • Macy Gray - When I See You.

    Macy Gray objavila svoje umelecké meno údajne na poštovej schránke pri bicyklovaní. V občianskom preukaze má napísané Natalie McIntyre a v cestovnom pase dopísané i mená dvoch dcér a jedného syna.

    05.05.2003 - 10:30

    recenzia

  • Ringo Starr - Ringo Rama.

    Jeho typické, zemiakovite rozsypané prechody na bicích má v ušiach asi každý. Spievať sme ho mohli počuť nielen slávne skladby With A Little Help Of My Friends a Yellow Submarine, ale jeho sýty hlas s neveľkým rozsahom a mierne kolísavou intonáciou sa...

    30.04.2003 - 19:40

    recenzia

  • Gareth Gates - What My Heart Wants To Say.

    Je až nenormálne ako jednoducho sa dá stať hviezdou. Celkom obyčajný chalan sa raz ráno prebudí, zapne si televízor a spozornie pri informácii, že niekto poriada súťaž speváckych talentov.

    29.04.2003 - 15:20

    recenzia

  • Pearl Jam - Single Video Theory.

    PJ je výnimočná kapela žijúca mimo zabehnutých schém showbiznisu. Mnohé z ich počinov nasvedčujú že jej členovia majú natoľko pevný postoj a pozíciu, že si môžu dovoliť ignorovať aj tie najzákladnejšie pravidlá komerčnej komunikácie.

    29.04.2003 - 12:30

    recenzia

  • Robbie Williams - Come Undone.

    Delírium podľa Williamsa. I tak by sa v skratke dal nazvať videoklip k aktuálnemu singlu najznámejšieho britského rebelanta. Come Undone je druhou skladbou z megaúspešného Robbieho albumu Escapology, ktorá dostala možnosť prezentovať ho.

    28.04.2003 - 17:10

    recenzia

  • Cardigans - Long Gone Before Daylight.

    Čo môžeme očakávať od švédskej poprockovej formácie Cardigans, ak si po desiatich rokoch ich existencie pustíme ich piate CD? Krásna, trochu smutná, ako polárna žiara nepolapiteľná hudba sa po prípadnom vytriezvení z romantického zahmlenia mení na nudu!...

    27.04.2003 - 19:40

    recenzia

  • Bryan Adams - Ost: Spirit - Stallation Of The Cimarron.

    Na chvíľu som sa zahrával s minulosťou. Prechádzal som domácou diskografiou a hľadal som rok, kedy sa na trhu objavil posledný radový album kanadského speváka Bryana Adamsa.

    26.04.2003 - 19:30

    recenzia

  • Sophie Ellis-Bextor - Watch My Lips.

    Speváčka Sophie Ellis Bextor sa uviedla na popovú scénu ako vokalistka a súčasť imidžu alternatívnej britskej skupiny Theaudience. Po rozpade bandu skúsila šťastie na sólovej dráhe.

    26.04.2003 - 07:10

    recenzia

po ut st št pi so ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Disqus

Najpopulárnejší hudobní interpreti