Dcéru už zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston našli v sobotu ráno v bezvedomí doma vo vani. Podľa polície objavil 21-ročnú Bobbi Kristinu Brown manžel Nick Gordon, ktorý jej spolu s kamarátom poskytol kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolali záchranku.

Do domu Bobbi Kristiny Brown a jej manžela Nicka Gordona v Roswelli, Georgii bola v sobotu o 10.25 amerického času zavolaná záchranná služba. Hovoria o tom záznamy miestnej polície, ktoré cituje aj webstránka britského denníka Daily Mail. Hoci je stav 21-ročnej hviezdy reality show The Houstons stabilizovaný, zostáva v umelo vyvolanej kóme kvôli opuchu mozgu.

Nie je to prvýkrát, čo dcéru zosnulej Whitney Houston museli oživovať tesne pred výročím úmrtia jej matky. Slávnu speváčku našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky. Dva dni po prvom výročí tejto tragickej udalosti museli Bobbi Kristinu Brown vynášať z jej vtedajšieho sídla v Los Angeles záchranári. Aj vtedy bola v bezvedomí, no dôvodom bolo zmiešanie alkoholu so sedatívami.

Zdroj: SITA, TMZ.com, Dailymail.co.uk
Foto: AP Photo/Dan Steinberg

Súvisiaci interpreti: Whitney Houston