Ringo Starr vydá 31. marca svoj 18. sólový album Postcards From Paradise. Novinka bude obsahovať jedenásť skladieb. Na nahrávaní sa podieľali Joe Walsh, Dave Stewart, Richard Marx, Peter Frampton alebo Glen Ballard. "Ak nahrávam a vy ste práve v meste, tak ma navštívite a budete na albume," uviedol muzikant pre americký dvojtýždenník Rolling Stone.

Postcards From Paradise vyjde necelý mesiac pred tým, ako 74-ročného hudobníka uvedú 18. apríla do Rock'n'rollovej siene slávy. "Znamená to pre mňa uznanie. Konečne sme všetci štyria v Rock'n'rollovej sieni slávy, boli sme najväčšia popová kapela v krajine," povedal s tým, že na podujatí vystúpi, len ak sa iniciatívy ujme bývalý spoluhráč z The Beatles Paul McCartney. "Ak dá dokopy kapelu, predvediem With A Little Help From My Friends (skladba The Beatles, ktorú naspieval Starr na album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band z roku 1967, pozn. SITA)," vyhlásil.

Ringo Starr, vlastným menom Richard Starkey, pôsobil v začiatkoch kariéry v kapele Rory Storm and the Hurricanes. V roku 1962 sa stal členom spomínaných The Beatles, ku ktorým patrili aj John Lennon a George Harrison. Po rozpade skupiny v roku 1970 sa vydal na sólovú dráhu. Ešte v tom istom roku nahral prvé dve sólové štúdiovky - Sentimental Journey a Beaucoups Of Blues. Svoj zatiaľ posledný album s názvom Ringo 2012 vydal v roku 2012.

Tracklist albumu Ringo Starr - Postcards From Paradise:
1 Rory And The Hurricanes
2 You Bring The Party Down
3 Bridges
4 Postcards From Paradise
5 Right Side Of The Road
6 Not Looking Back
7 Bamboula
8 Island In The Sun
9. Touch And Go
10 Confirmation
11 Let Love Lead  

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Marco Ugarte

Súvisiaci interpreti: Ringo Starr