Zhodou okolností dnes svoje nové skladby vydali dve speváčky, ktoré sú vo svete popu dobre známymi menami a obe sa v novinkách rozhodli znieť čo najviac sexi. Zobrali to však z odlišného konca.

Speváčka z formácie The Black Eyed Peas Fergie pôsobí v novom singli M.I.L.F.$ agresívnejšie a sebavedomejšie než kedykoľvek predtým. Naznačila to už pred vydaním skladby zverejneným obalom, na ktorom pózuje hore bez. Zrejme tým chce zahnať všetky pochybnosti, že čerstvá štyridsiatnička po materskej dovolenke nemá šancu vrátiť sa na vrchol pop music. Dá sa predpokladať, že aj vo videoklipe staví na MILF*-ovský sexepíl, nebola by prvou ani poslednou. (*MILF = Mother I'd Like to Fuck / Mamička, ktorú by som pretiahol)

Pieseň je prvým singlom z pripravovaného albumu Double Dutchess, ktorý by mala vydať v priebehu tohto roka. Na Youtube z neho už zverejnila dve ukážky skladby Hungry, v máji sa zas na festivale Rock in Rio v Portugalsku predstavila s novými piesňami You Already Know či Love Is Pain.

Aktualizácia (2.7., 10:40): Fergie v piatok večer zverejnila aj videoklip, ktorý je podľa očakávaní plný ľahkej erotiky. Speváčka si však výklad skratky MILF pozmenila na Moms I'd Like to Follow (Mamičky, ktoré by som nasledoval/a), pričom v klipe ju podporili viaceré známe mamičky z radov celebrít ako sú Ciara, Kim Kardashian West či manželka Johna Legenda Chrissy Teigen, ktorá vo videu kojí dcérku Lunu. V klipe sa predstavili aj známe modelky Alessandra Ambrosio, Gemma Ward, Tara Lynn a ďalšie. "Zmena skratky na Moms I'd Like to Follow je o posilnení sebavedomia žien, ktoré robia všetko - majú kariéru, rodinu, a pritom si stále nájdu čas, aby sa o seba starali a cítili sexi," vysvetlila Fergie.



Jej o generáciu mladšia kolegyňa Demi Lovato je na tom opačne - nevracia sa k sexepílu, ale ho postupne nadobúda. Známou sa totiž stala ako detská/tínedžerská hviezdička, ktorú navyše trápili psychické problémy ako bulímia a bipolárna afektívna porucha. Svoju ženskosť preto začala výraznejšie ukazovať až pri ostatnom albume Confident (2015). Texty o novo nadobudnutom sebavedomí minulý rok podčiarkla niekoľkými odvážnymi, nie však vulgárnymi videoklipmi (Cool for the Summer, Confident).

A zdá sa, že v tomto trende plánuje pokračovať, keďže text novinky Body Say už priamo opisuje situácie z kategórie "telo na telo". V tejto polohe sa 23-ročná Američanka doposiaľ príliš neprezentovala, no zmyselnosť jej pristane a zatiaľ sa z pozície bývalej Disney hviezdy stáva dospelou ženou sympatickejším spôsobom ako jej kolegyňa Miley Cyrus.

Pieseň, ktorú Lovato sama napísala, predstavila naživo ešte pred jej oficiálnym vydaním. Stalo sa tak vo štvrtok na koncerte v Atlante v rámci turné Future Now, na ktorom vystupuje spolu s Nickom Jonasom. Zatiaľ nie je známe, či ide o singel z jej ďalšieho albumu, keďže ten posledný vydala len na jeseň minulého roka.



Ak sú vám snahy speváčok o sexi hity ľahostajné a na článok ste klikli len z dlhej chvíle, skrátiť si ju môžete aj novým videoklipom amerických indie-rockerov The Strokes k piesni Threat Of Joy. Formácia v ňom prezentuje pieseň v štúdiu, zatiaľ čo členovia špeciálnej jednotky SWAT hľadajú ukradnutý film. O réžiu klipu sa postaral Warren Fu.

Skladba pochádza z EP Future Present Past, ktoré skupina vydala 3. júna. Nahrávka obsahuje aj piesne Drag Queen, Oblivius a remix poslednej menovanej skladby, o ktorý sa postaral bubeník kapely Fabrizio Moretti.


Text: Hudba.sk, pm (zdroj: SITA - Digitalspy.com, Rollingstone.com)
Foto: Facebook.com/fergie / Facebook.com/DemiLovato

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato, Fergie