Mladá bratislavská kapela Hello Brian, ktorej zakladateľom je spevák a Igor Fech, sa po vydaní EP Posadnutý z roku 2013 opäť hlási o slovo. Na nový album si ich priaznivci ešte budú musieť nejaký ten čas počkať, no už teraz si môžu pustiť ochutnávku z neho v podobe singla Nevyrovnaná, ku ktorému formácia v týchto dňoch zverejila nový videoklip.

Bratislavčania, ktorých tvroba sa pohybuje na pomedzí popu, rocku a rock’n rollu, sa od svojich absolútnych začiatkov hrdo pýšia tým, že za anglickým názvom kapely sa skrývajú texty výhradne v slovenskom jazyku, za ktoré sa nemajú dôvod hanbiť. Inak tomu nebude ani na pripravovanom albume Žena v množnom čísle, na ktorom formácia aktuálne pracuje.

"V súčasnosti trávime čas v štúdiu Loft Studios, kde nahrávame náš nový album Žena v množnom čísle. Popri nahrávaní sme spoločne so Z.matek studio a HypeTrain zrealizovali nakrúcanie videoklipu našej novej piesne Nevyrovnaná, ktorá sa objaví na našom prvom albume. V skupine nastali zmeny v obsadení, tak sa snažíme zamakať, aby sme čoskoro dokončili album a začali hrať koncerty," povedal spevák Igor Fech.


Informácie pre Hudba.sk poskytol Dalibor Babala.

Foto: Facebook.com/hellobrianofficial

Súvisiaci interpreti: Hello Brian