Francúzsky dídžej a producent DJ Snake, známy najmä ako spoluautor hitu Lean On, zverejnil videoklip k piesni Let Me Love You, ktorú s ním nahral kanadský spevák Justin Bieber. Dej novinky sa sústredí na mladú zamilovanú dvojicu, ktorá si zarába ozbrojenými lúpežami.

V závere videa však vyjde najavo, že celý príbeh je futuristickou videohrou, ktorú spolu hrajú chlapec a starší muž. O réžiu klipu sa postaral James Lees.

Skladba Let Me Love You sa nachádza na albume Encore, ktorý vydal DJ Snake tento rok v auguste. Okrem 22-ročného Biebera sa na jeho debutovej štúdiovke podieľali napríklad aj Skrillex, Swizz Beatz alebo Travis Scott.


Tridsaťročný DJ Snake vydal v roku 2013 single Turn Down for What (feat. Lil Jon) a Bird Machine (feat. Alesia). Následne nahral skladby ako Get Low (feat. Dillon Francis), You Know You Like It (feat. AlunaGeorge) alebo Lean On (feat. Major Lazer, ). Posledná menovaná pieseň sa umiestnila v britskom singlovom rebríčku na druhej priečke a v americkom Billboarde Hot 100 zas na štvrtej. Rovnaký úspech v oboch hitparádach zaznamenal aj s aktuálnym singlom Let Me Love You. Na konte má dve Billboard Music Awards, MTV Video Music Award či dve nominácie na Grammy.


Zdroj: SITA (Rollingstone.com, archív)
Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber