Americká popová ikona Madonna odštartuje turné 29. augusta v Miami, pričom do Európy sa presunie začiatkom novembra. V rámci svetového turné k novej štúdiovke Rebel Heart vystúpi aj v Česku.

Koncert speváčky Madonny v pražskej O2 Arene sa uskutoční 7. novembra, pričom vstupenky v cenách od 1 150 do 5 760 českých korún (v prepočte približne 42 až 210 eur) sa dostanú do predaja 16. marca o 9:00. Členovia fanklubu ich však budú môcť získať už od 10. marca a členovia klubu Live Nation potom 13. marca v čase od 10:00 do 16:00.

Okrem Prahy sa predstaví napríklad aj v Berlíne, Štokholme, Barcelone, Londýne, Amsterdame, Paríži či Glasgowe, kde európsku časť turné 20. decembra ukončí. Na budúci rok by mala vôbec po prvý raz v kariére absolvovať aj koncerty v juhovýchodnej Ázii a tiež v Austrálii, kde naposledy vystupovala pred 25 rokmi. Spomínaný album Rebel Heart sa dostane do predaja 6. marca, pričom v základnej verzii bude obsahovať štrnásť skladieb. Ako hostia sa na nich podieľali Nicki Minaj, Mike Tyson a Chance The Rapper.

Madonna sa nedávno predstavila aj na odovzdávaní cien BRIT Awards, kde vyvolala rozruch najmä tým, že na pódiu počas vystúpenia nešťastne spadla. Dnes (2. marca) sa ukáže vo francúzskom televíznom programe Le Grand Journal a 8. marca v talianskej ITV. Nasledovať bude rozhovor v programe The Today Show v dňoch 9. a 10. marca, no nebude chýbať ani vystúpenie a rozhovor s Jonathanom Rossom v britskej ITV 14.marca. Práve tu pred 23 rokmi vyjadrila obavy z vekovej diskriminácie, a to mala len 34 rokov. V týždni začínajúcom od 16. marca bude celých sedem dní súčasťou americkej Ellen DeGeneres Show.

 
Zdroj: Live Nation, SITA
Foto: John Shearer/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Madonna