Deväť svetových mien tanečnej hudby a 14 hodín zábavy so špičkovým zvukom, svetlami a jedinečnou atmosférou, ktorú si v predchádzajúcich ročníkoch pochvaľovali také hviezdy ako Tiësto a Armin van Buuren. To všetko ponúka tretí ročník festivalu Only Open Air, ktorý sa koná už tento mesiac v Bratislave.

Akcia s podtitulom Summer Season Grand Opening 2014 (veľké otvorenie letnej sezóny) sa v sobotu 28. júna opäť uskutoční v areáli Zlatých pieskov. Brány sa pre návštevníkov otvoria už o 15:00 a prvých minút sa jeho návštevníci môžu tešiť na fascinujúcu šou. Scenár jednotlivých vystúpení bude zostavený tematicky podľa hudobných štýlov a zároveň podporí tvorivé spolupráce medzi jednotlivými dídžejmi. Okrem hudby vytiahnu zábavu na maximum aj špeciálne vizuálne efekty, ktoré sú známe z podobných eventov vo svete a na Only Open Air Festivale budú mať premiéru.

Kúpte si ešte dnes vstupenky na Only Open Air Festival 2014 za najvýhodnejšie ceny!

Státie / Standing: 29 € (do 22.6.) / 34 €  (od 23.6.) / 39 € (na mieste)
Funzone: 39 € (do 22.6.) / 44 €  (od 23.6.) / 49 €  (na mieste)
VIP Tribune: posledných pár vstupeniek za 120 € / následne 150 € / na mieste nepredajné

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Legenda z BBC aj holandská špička

Organizátori tentokrát poskladali skutočne pestrý lineup zložený z etablovaných stálic a najväčších talentov súčasnej tanečnej hudby. Okrem hviezd trancu a progresívneho housu tento rok na podujatí vystúpi aj jedna z najvýraznejších postáv BBC Radia 1, dramaturg a hlas kultových relácií Essential Mix a Essential Selection - Pete Tong. Držiteľ Radu britského impéria, ktorý je považovaný za "globálneho ambasádora tanečnej hudby", sa predstaví na Slovensku prvýkrát. Fanúšikovia sa v jeho podaní môžu tešiť na rôznorodú selekciu, ktorá nepozná žánrové hranice.

Ďalšími headlinermi sú Holanďania Afrojack, Sander van Doorn, R3hab a iba 17-ročná senzácia tanečnej scény Martin Garrix - autor hitu Animals, ktorého videoklip si na Youtube pozrelo takmer 230 miliónov ľudí. Predstaví sa aj ďalšia vychádzajúca hviezda holandskej scény Firebeatz, ktorý svoj najnovší singel Last Train nahral s Tiëstom a speváčkou Ladyhawke. Medzi najpopulárnejších mladých dídžejov v strednej a východnej Európe zase patrí ukrajinský talent Omnia. Veľkým lákadlom sú aj britský dídžej Judge Jules a ďalší z Holanďanov Jaydee. Obaja sa na tanečnej scéne pohybujú už vyše 20 rokov.

"Každý rok sa snažíme posúvať ďalej, preto sme sa rozhodli, že nepôjdeme cestou jedného, ale viacerých headlinerov. Rovnako sme vychádzali z toho, či už hrali na Slovensku na open-air akciách, aby sme po Tiëstovi a Arminovi van Buurenovi ponúkli opäť nezabudnuteľný tanečný žúr. Mená sú teda známe, tak už len dodám, že sa tešíme na všetkých, ktorí sa prídu na Zlaté piesky zabaviť," dodal Virág.

Lístky na Only Open Air Festival 2014 sú v predaji exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.


Text: PR článok
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Afrojack, Sander van Doorn