Turné speváka Roba Opatovského s unikátnym projektom Overtime vyvrcholilo vypredanými koncertmi v Modre a v Nitre. Svetoznáme hity aj vlastné skladby Roba Opatovského v štýle štýle swing, bossa-nova, groove či salsa roztancovali vypredané sály v jedenástich mestách Slovenska.

Spevák a hudobníci z Overtime sú z úspechu turné nadšení a pripravujú jeho pokračovanie. "Priznám sa, že až taký úspech prvého turné projektu Overtime som nečakal. Naozaj som po poslednom koncerte v Nitre veľmi milo prekvapený reakciami fanúšikov, plnými klubmi, úžasnou atmosférou na každom koncerte. Všade sa nám hralo výborne, radi sa do každého klubu a koncertnej sály v rámci turné Overtime na jeseň opäť vrátime. A budúci rok budem oslavovať 20. výročie od vydania debutového singla, tak už teraz plánujem jarné a jesenné turné 2016," prezradil nadšene Robo Opatovský.


Najväčší úspech na koncertoch mali skladby z tvorby Roba Opatovského ako Neverná, Jediná, Natália či Hovorila po španielsky. Zo svetových hitov v jedinečnom prevedení si srdcia fanúšikov získali prearanžované hity People are People (Depeche Mode), Kiss From a Rose (Seal) a Careless Whisper (George Michael). Príjemná atmosféra pokračovala po každom koncerte od Michaloviec až po Bratislavu. Priaznivci sa mali možnosť osobne stretnúť s Robom Opatovským a so zostavou vynikajúcich hudobníkov.

"Na turné Overtime mali obrovský úspech aj moji muzikanti. Kapela hrala úžasne. Mám veľmi dobrý pocit. Iba 17-ročný hráč na bicie Dávid Hodek ohromoval publikum svojou bravúrnou hrou a sólami, takisto vynikajúci klavírista Tomáš Gajlík, kontrabasisti Tomáš Baroš, Peter Korman či saxofonisti Martin Uherek a Miroslav Poprádi. Bol to pre mňa zážitok spievať s takouto muzikantskou top ligou," dodal Robo Opatovský.

Na turné predviedol spevák so skupinou skvelých hudobníkov hity od Michaela Jacksona, Lady Gaga, Georgea Michaela, Lennyho Kravitza, Stinga či skupín Metallica, A-HA a Depeche Mode. Nechýbal ani nový singel Jediná a ďalšie známe skladby z tvorby Roba Opatovského v unikátnych aranžmánoch. Robo Opatovský sa aktuálne pripravuje na leto plné koncertov, plánuje jesenné pokračovanie turné Robo Opatovský & Overtime aj nahrávanie nových skladieb.


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Nora Krchrňáková. Článok bol upravený redakciou.

Foto: Peter Šeteščák

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský