Richard Müller, Katka Knechtová, Hex, Buty, Kmeťoband, IMT Smile, Adam Ďurica, Vidiek, Polemic, Komajota aj Sima Martausová sú medzi menami, ktoré zahrajú v lete na festivaloch pod značkou Fun rádio Dohoda. Tento rok sa uskutočnia v piatich mestách, kde sa fanúšikovia môžu tešiť na originálne vystúpenia plné prekvapení.

Organizátori festivalu Fun Rádio Dohoda zverejnili kompletný line-up a je z neho jasné, že návštevníci sa majú na čo tešiť! Po výborných skúsenostiach z predošlých rokov si Dohodu opäť nenechá ujsť ani slovenská legenda Richard Müller. Obľúbený spevák sa na návštevníkov veľmi teší. "Verím, že si Fun rádio Dohodu nenecháte ujsť a uvidíme sa. Milé Malacky a Nitra, dohodnime sa, že sa spolu zabavíme, ako na žiadnom inom festivale. Dovidenia," odkazuje Richard Müller. Okrem Richarda Müllera, či už avizovaného Adama Ďuricu, Polemicu, Vidieku a Fragile, vystúpi aj Katka Knechtová, Hex, Buty, Sima MartausováKmeťoband a ďalší hudobníci.

"Vyberali sme kapely, ktoré na Fun rádio Dohode už dlhšie nehrali, ale samozrejme nesmú chýbať ani populárne stálice. Festival sme sa snažili oživiť novým a jedinečným programom, ktorý si pre vás pripravili všetci interpreti len na Dohodu. Vidieť a počuť budete napríklad Polemic v rytmoch salsy, Richarda Müllera ako si zaspieva so Simou Martausovou a Katkou Knechtovou, prípadne skupinu IMT smile, ktorá prekvapí hudobnou fantáziou. Dokonca aj kapely, ktoré hrajú v skorších časoch, rozhodne stoja za to. Mali sme problém s tým, že sme chceli všetkých posunúť do prime-time slotov, nevedeli sme sa dohodnúť na ich poradí, keďže každý by si zaslúžil najlukratívnejší čas. Aj preto ľuďom odporúčam prísť na Dohodu už na jej začiatku. Ponúkame rozmanitú, kvalitnú hudbu po celý čas a k tomu i super sprievodný program," prezrádza Dorota Hrančíková z Key Art Agency, ktorá je spoluorganizátorom Fun rádio Dohody 2016.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Festival nebude len o hudobných zážitkoch, ale aj o skvelej zábave. Postarajú sa o ňu moderátori Sajfa, Junior, MarcelDidiana, ale tiež obľúbení dídžeji Fun rádia. "Open air podujatia sú úplne iný svet, nedá sa to porovnať s ničím. Obrovský dav pred vami a jedinečná atmosféra, ktorú dokážu ľudia vytvoriť len tam. Ak s nimi komunikujete a darí sa vám, berú vás ako jedného z nich a ste za vodou. Už sa veľmi teším na leto," hovorí s úsmevom DJ Julo alias Python. "Zbehnú sa tam najveselší, najvytrvalejší a najnáročnejší ľudia z celého Slovenska. Chystám pre nich veľkoplošnú obrazovku, na ktorej pôjdu všetky skladby aj s originálnymi klipmi, aby svoje hviezdy nielen počuli, ale aj videli. V ponuke bude aj Fun Party Chat - SMS odkazy a selfie v reálnom čase cez obrazovky a kopec iných atrakcií. Bude to riadny bengál," dodáva.

Okrem spomínaných hudobníkov vystúpia toho roku na novej, lepšej a väčšej Dohode aj Mista, Le Payaco, Medial Banana, Puding pani Elvisovej, FunkiezHeľenine oči. Všetci muzikanti si pripravujú špeciálny program, ktorí ich fanúšikovia neuvidia nikde inde, len na Dohode. V Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach ani v Poprade nebudú chýbať ani súťaže a atraktívny sprievodný program.

Lístky na jednotlivé festivaly sú aktuálne v predaji za 13 eur. Po vypredaní limitovaného počtu 1000 vstupeniek v tejto uvádzacej cene budú stáť lístky v predpredaji 15 eur a priamo na mieste 17 eur. Deti do 130 centimetrov majú vstup na podujatia zdarma a ZŤP osoby majú na vstupenky 50% zľavu. Všetky podrobnosti o vstupenkách nájdete na Predpredaj.sk.

Kompletný program Fun rádio Dohody 2016: 

25. júna - Banská Bystrica, Pod pamätníkom SNP - vstupenky

IMT Smile
Hex
Le Payaco
Polemic + Campana Batucada
Komajota
Puding pani Elvisovej
Sima Martausová
Medial Banana
Mista
Kmeťoband
DJ Milan Lieskovsky

2. júla - Nitra, Amfiteáter - vstupenky

Richard Müller
Katka Knechtová
Fragile - hity kapely Queen
Vidiek
Polemic + Campana Batucada
Sima Martausová
Mista
Medial Banana
Komajota
Kmeťoband
DJ Julo alias Python

30. júla - Malacky, Zámocký park - vstupenky

Richard Müller
Adam Ďurica
Fragile - hity kapely Queen
Polemic + Campana Batucada
Puding pani Elvisovej
Sima Martausová
Komajota
Mista
Funkiez
Kmeťoband
DJ Julo alias Python

13. augusta - Bojnice, Plážové kúpalisko - vstupenky

Buty
Le Payaco
Adam Ďurica
Polemic + Campana Batucada
Puding pani Elvisovej
Medial Banana
Funkiez
Kmeťoband
DJ Carlo

27. augusta - Poprad, pri AquaCity - vstupenky

Vidiek
Adam Ďurica
Le Payaco
Fragile - hity kapely Queen
Kali
Heľenine oči
Polemic + Campana Batucada
Komajota
Mista
Kmeťoband
DJ Julo alias Python

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Článok bol doplnený redakciou. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach podujatia www.funradio.sk/dohoda a www.facebook.com/FunRadioDohoda.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Le Payaco, Richard Müller