Projekt Mafia Corner spievajúceho a rapujúceho producenta Michala Marušina sa po tretíkrát spojil so speváčkou Stefi, s ktorou má na konte skladby A ja taka Dzivočka a Holubička. Ich novinkou je tanečný remix notoricky známej piesne Beáty Dubasovej.

Na otázku, prečo sa rozhodol práve pre túto pesničku, Mike z Mafia Corner odpovedal, že o nej uvažoval už dlhšie. Má totiž pocit, že sa pre ženy na Slovensku robí málo hudby. Rozhodol sa preto omladiť vec, ktorú poznajú asi všetky ženy od dievčat až po staré mamy. Stefi, s ktorou sa osud nemaznal a bojovala s rakovinou, sa táto vec hneď zapáčila.

"Do môjho života prišlo veľa negatívnych zmien, preto sa snažím na to nemyslieť a pracujem, aby som rozdávala radosť iným, čo pomáha aj mne. Prestala som fajčiť, čo je ďalšia pozitívna zmena, kompletne som zmenila imidž a žijem zdravšie. Snažím sa ukazovať ľuďom s podobnou
diagnózou, že treba byť silný a neprestať žiť a tešiť sa zo života," povedala speváčka, ktorá sa v poslednej dobe stala popri Michalovi druhým hlasom projektu Mafia Corner.

Natáčanie ich tretieho spoločného klipu bolo celkom náročné. "Točilo sa na viac jednozáberoviek a pretože sme sa tam ráno všetci prvýkrát stretli, bolo celkom zaujímavé to celé zladiť, ale nakoniec to dopadlo fajn," hovorí dvojica, ktorej vo videu sekundujú aj dievčatá z tanečnej školy Outbreak.


Pripomeňte si pôvodnú verziu a videoklip Beáty Dubasovej z roku 1987:
(hudba: Vašo Patejdl, text: Roman Spišiak)


Text: Mafia Corner
Foto: archív MC

Súvisiaci interpreti: Beáta Dubasová, Mafia Corner