Americká speváčka Katy Perry zverejnila oficiálny videoklip k novému singlu This Is How We Do. Krátke video obsahuje animované časti inšpirované pop-artom (twerkujúca zmrzlina) a zobrazuje interpretku v rôznych kostýmoch a tiež ako súčasť obrazu Pieta Mondriana.

O réžiu klipu, v ktorom sa objaví aj osoba pripomínajúca Mariah Carey či podobizeň Arethy Franklin, sa postaral Joel Kefali. Samotný nový singel, ktorý sa nachádza na aktuálnom albume Prism (recenzia), plánuje 29-ročná speváčka oficiálne vydať až 12. augusta.



Katy Perry sa do povedomia verejnosti zapísala v roku 2008 vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Po nej nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a spomínaný Prism (2013). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu. V roku 2010 prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) a neskôr aj Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013).

V roku 2011 hosťovala v komediálnom seriáli Ako som spoznal vašu mamu. Predstavila sa tiež v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote. Koncom roka 2012 ju prestížny americký hudobný týždenník Billboard vyhlásil za ženu roka. Interpretka sa v rámci svetového turné k albumu Prism predstaví vo februári 2015 aj v Bratislave.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Zdroj: SITA
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Katy Perry