Tri skvelé kapely, jeden DJ a tie najlepšie tanečné hity od 50. rokov až po súčasnosť. Capo di tutti Party, ktorá v Bratislave už šiesty rok organizuje tematické večierky, oslavuje narodeniny vo veľkom štýle na žúre nazvanom BEST OF Capo di tutti Party. Už v piatok 19. februára vo Véčku!

Hviezdou večera je kapela The Cellmates, ktorá predvedie najlepšiu rock’n’rollovú šou široko ďaleko! Hity, ktoré zahrá, pripomenú Elvisa Presleyho, Little Richarda a rebelské 50. a 60. roky. Skupina Mr. Moon tanečný parket uchváti groovy rytmami 70. rokov, kedy hviezdili Kool & The Gang, či Stevie Wonder. Zahrá ale aj vlastné skvelé piesne v štýle funky. Treťou kapelou budú mladí Prešporskí Junáci, vychádzajúca hviezda (nielen) bratislavskej scény, ktorí tentoraz zahrajú to, čo ich baví najviac, teda R&B hity od 80. rokov až do súčasnosti, čo zahŕňa aj Michaela Jacksona či Robbieho Williamsa. Hudobnú zmes dokorení osvedčenými retro hitmi obľúbený DJ Pali.

Okrem bohatého hudobného programu so štyrmi hodinami živých vystúpení chce tím Capo di tutti Party hosťom ukázať aj to najlepšie, čo ponúkol za šesť rokov svojej existencie - rôzne plagáty, rekvizity a iné dobové a tematické prekvapenia.

Vstupenky: Predpredaj.sk

Capo di tutti Party sú štýlové, tematické, spoločenské akcie dotiahnuté do najmenších detailov. Koncept vznikol v roku 2010. Cieľom je pripraviť pre niekoľko stoviek ľudí tematicky zameranú zábavnú spoločenskú udalosť, ktorá ponúkne niečo iné, než obyčajné diskotékové a klubové akcie, či koncerty. Večierky sú obyčajne zasadené do vymedzeného obdobia či priestoru, využívajú sa aj rôzne rekvizity: dobové plagáty, kartónové postavy, obrazy, noviny, letáky, fotografie, ale aj väčšie predmety ako dvojmetrový mlyn Moulin Rouge, či automobilový veterán.

Za šesť rokov existencie Capo di tutti Party zorganizovali už 30 akcií. Spolupracovali s hudobníkmi ako Swing Society Orchestra, The Cellmates, Andrea Zimányiová, Dana Victoria Band, The Chrobáky, Team Cuba, Malalata, Sendreiovci, Azúcar Cubana, Funny Fellows, Prešporskí Junáci a iní. Akcie zorganizovali okrem Véčka aj v LOFTe, Cvernovke, Design Factory, Hoteli Kyjev či na Adyho lodi.

Kto sú hlavné hviezdy večera? 

The Cellmates
Bratislavské trio je inšpirované americkou hudbou 50-tych rokov, štýlmi rock and roll a rockabilly. Chalani sú držiteľmi prestížnej Rockabilly Award z európskej súťaže kapiel Rockabilly Rumble v Nemecku. Minulý rok vydali už svoj druhý album Gone. The Cellmates majú za sebou mnoho vystúpení na Slovensku, v Čechách, Rakúsku, Maďarsku a Nemecku. Sú stálicou aj na Capo di tutti Parties!


Mr. Moon

Ich krédom je: "Na hudobnom nebi je veľa hviezd, ale my sme Mesiac!" A naozaj, málokto vie spraviť takú funky nočnú náladu, ako práve táto štvorica hudobníkov. Hudba je pre nich najmä veľká zábava a párty. Vo svojom repertoári majú známe hity ale aj autorské funky, groove a fusion skladby. Energická show so šarmantnou speváčkou nedovolí nikomu pod pódiom zostať chladným.


Prešporskí Junáci

Špecialisti na R&B rozprúdia na party tú správnu atmosféru. Trio mladíkov na čele s Danielom Kapitánom hostí zabaví hitmi od Michaela Jacskona, Georga Michaela, Backstreet Boys, ale aj Madonny či Santanu.


DJ Pali

Do polnoci budete počuť pop & rock 80. a 90. rokov a inak to nebude ani po polnoci. Obľúbený DJ Pali namieša mix toho najlepšieho, pridá aj trochu elektroniky a old school hip-hopu. Skrátka všetko, čo k 80. a 90. rokom patrí a na čo sa perfektne tancuje.

Zdroj: Capoparty.sk 
Foto: Facebook.com/capoparty

Súvisiaci interpreti: The Cellmates