Austrálska speváčka Dannii Minogue zverejnila novú skladbu. "Niekoľko rokov som čakala, kým opäť začnem tvoriť. Niečo ma brzdilo. Teraz sa cítim ustálene. Nachádzam sa v období, kedy sa môžem venovať hudbe, bude to zábava," uviedla 43-ročná interpretka. Mladšia sestra Kylie Minogue vydala štúdiovú nahrávku naposledy v roku 2007.

Po dlhých ôsmych rokoch ohlásila vydanie nového štúdiového albumu Dannii Minogue. Predzvesťou doteraz nepomenovanej nahrávky je singel Summer Of Love, v ktorom austrálskej speváčke vypomáha britský raper Reece Robertson. Skladbu, ktorá je zmesou žánrov house a pop, pritom médiá pôvodne pomenovali hashtagom #pressplay.

Naposledy bolo o Austrálčanke počuť v roku 2013, keď do tracklistu výberovky svojich najväčších hitov This Is It: The Very Best Of pridala aj Cos You're Beautiful. Išlo vtedy o spoluprácu so súťažiacou piatej série X Factoru vo Veľkej Británii Ruth Lorenzo, ktorej bola Danii mentorkou.

Danielle Jane "Dannii" Minogue je speváčka, herečka, módna návrhárka a moderátorka. Na konte má päť albumov - Love and Kisses (1990), Get Into You (1993), Girl (1997), Neon Nights (2003) a Club Disco (2007). Medzi jej úspešné single patria skladby ako Love and Kisses, This is It, Jump to the Beat, Who Do You Love Now? (feat. Riva), Put the Needle on It alebo Don't Wanna Lose This Feeling. 

Vypočujte si comebackový singel Dannii Minogue:


Zdroj: SITA, DigitalSpy.co.uk
Foto: AP Photo/Joel Ryan 

Súvisiaci interpreti: Dannii Minogue