Spevák Thomas Puskailer predstavuje nový videoklip k tanečnému singlu Don't Let Go, ktorého tvorcovia ašpirujú na víťazstvo v medzinárodnej súťaži o najlepšie hudobné video s využitím laserovej techniky. Pri nakrúcaní na Thomasa mierilo až 22 laserov, unikátny klip si dnes môžete pozrieť v premiére na Hudba.sk.

Spevák, muzikálový herec a model Thomas Puskailer má nový singel Don’t Let Go, v ktorom sa posúva dopredu nielen hudobne ale aj vizuálne. "Klip je virtuálny, každý si môže dotvoriť vlastný príbeh. Je to klip k piesni o človeku, ktorý prechádza ťažkým obdobím. Spievam o tom, že sa o mňa môže oprieť, že mu budem pomáhať a podporovať ho," hovorí spevák.

Réžie videoklipu sa ujal Richard Raiman a za kameru sa postavil skúsený profesionál Štefan Lelovič, ktorý už s Thomasom spolupracoval v klipe By Your Side. "S
Richardom Raimanom som spolupracoval po prvýkrát, je úžasný režisér. Vždy presne vie, čo chce."

Špecialitou klipu je množstvo laserových efektov. Thomas sa preto rozhodol videoklip nakrúcať priamo v budove úspešnej firmy KVANT. Šarmantný spevák tak okrem seba ako umelca prezentuje aj tú najvyspelejšiu laserovú techniku na svete. Na domácom trhu spoločnosť KVANT spolupracovala napríklad aj na tvorbe programov Česko Slovensko má talent a Česko Slovenská SuperStar.

videoklip Don't Let Go Zdroj: Youtube

Natáčanie bolo podľa speváka veľmi náročné. "Byť dvanásť hodín v uzavretom štúdiu plnom laserov bol fakt veľký nápor na oči.  V jednej chvíli na mňa mierilo až 22 laserov. Vždy ma však režisér upozornil na najviac nebezpečné momenty. A samozrejme boli dodržané všetky bezbezpečnostné zásady. Lasery programoval Martin Gabčo a ja som medzi nimi musel tancovať, nebolo to vôbec ľahké," prezradil Puskailer.

Thomas Puskailer sa s novým klipom dostal aj na svetovú laserovú súťaž do USA. V rámci The International Laser Display Association Awards v Las Vegas si vyslúžil aj nomináciu v kategórii najlepšie hudobné video s lasermi. "Do klipu som si pozval dvoch špičkových tanečníkov Lacka Cmoreja a Simonu Machovičovú zo skupiny CreDance, ktorí tancom dotvárajú celý príbeh. Sú to profíci a moji kolegovia v divadle. S klipom som veľmi spokojný, verím, že v súťaži uspejem," dodáva Thomas, ktorý na skladbe Don’t Let Go s hudobným producentom Miroslavom Vrlíkom a textárom a skladateľom Billom Grainerom.


Thomas Puskailer má na tento rok naplánovaných množstvo aktivít. Chystá na turné po celom Slovensku, pracuje na komediálnom projekte s Martinom Madejom a pripravuje videoklip so speváčkou Máriou Čírovou. Zároveň naďalej plní svoj hudobný sľub – každý mesiac predstavuje na svojom Youtube a Facebookovom profile novú skladbu. Termíny premiér, nové fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi Puskailerovi nájdete na www.facebook.com/puskailerthomas awww.thomaspuskailer.com.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text článku bol upravený redakciou.

Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Thomas Puskailer