Nesmierne nadaná tanečníčka Maddie Ziegler sa za krátky čas stala značkou videoklipov k singlom speváčky Sie Furler. Po opileckých výtržnostiach a vnútornom boji teraz do tretice tancom a hlavne mimikou stvárňuje život osamelej ženy.

Tesne pred veľkonočnými sviatkami stihla austrálska speváčka Sia vydať nový videoklip. Tretí singel Big Girls Cry napísala spolu s Chrisom Braideom (Lana Del Rey, Britney Spears), ktorý skladbu spoluprodukoval s hlavným producentom albumu 1000 Forms Of Fear Gregom Kurstinom. Príslušné video zobrazuje veľkú škálu emócií, ktorých sled za sebou je až strašidelný.

Triapolminútové audiovizuálne dielo opäť ukazuje fanúšikom už dobre známu Maddie Ziegler v jej tanečnom úbore telovej farby. Na čiernom pozadí vidieť len jej tvár a ramená, pričom sa v tomto tanci kladie dôraz hlavne na jej mimické pohyby pri vyjadrovaní myšlienok textu skladby. Pred druhým refrénom sa objaví druhý pár ženských rúk, ktorý dievča zdvihne do výšky a divák podľa trčiacich nôh usudzuje, že malé dievča škrtí. Napokon sa Maddie vyslobodí a pokračuje vo svojej choreografii.


Záver trilógie

Hoci videoklip, opäť režírovaný dvojicou Sia a Daniel Askill, prináša novú choreografiou a iný nápad, nespôsobuje toľko kontroverzie ako ten predošlý k piesni Elastic Heart. V ňom 12-ročná tanečníčka a 28-ročný herec Shia LaBeouf bojujú vo veľkej klietke. Krátka hudobná snímka, ktorá mala predstavovať vnútorný boj "dvoch Sií" vyvolal v divákoch pocit, že speváčka propaguje pedofíliu.

Sia tiež nedávno prekvapila vyhlásením, že album 1000 Forms Of Fear vydala iba preto, aby naplnila podmienky zmluvy s vydavateľstvom. Úspech nahrávky ju však nakoniec "nakopol" k tomu, že nahrala ďalšie piesne a jej siedma štúdiovka, ktorú nazvala This Is Acting, je už hotová.

O možnom dátume vydania zatiaľ neinformovala, no singlová propagácia predošlého albumu je videoklipom Big Girls Cry uzavretá. Sia sa totiž vyjadrila, že spolupráca na videách s Maddie Ziegler je trilógiou. S pripravovaným albumom sa tak už teraz môžeme tešiť aj na nový vizuálny koncept.

Autor: Marek Majzon (zdroj: SITA - Digitalspy.co.uk)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Sia