Americký raper a producent Will.i.am predstavil skladbu Fiyah. Člen skupiny The Black Eyed Peas novinku sám produkoval, pričom po prvý raz ju naživo predstavil ešte minulý mesiac v televíznej súťaži The Voice UK, kde pôsobí ako porotca. Teraz sa ju rozhodol vydať aj oficiálne ako singel.

Skladba je dostupná na všetkých digitálnych platformách ako iTunes/Apple Music, Spotify či Deezer. Will.i.am krátko pred vydaním singla v rozhovore pre britský denník Daily Star prezradil, že nevymenil kariéru za lásku.

"Som workoholik. Nechcem to všetko obetovať pre nejaké dievča. Pre mňa je to ako plnenie nových snov," objasnil 42-ročný spevák, ktorý v súčasnosti okrem iného pracuje s The Black Eyed Peas v spolupráci so spoločnosťou Marvel na grafickej novele Masters of the Sun - The Zombie Chronicles.




Will.i.am, vlastným menom William James Adams Jr., sa preslávil pôsobením v skupine The Black Eyed Peas, s ktorou vydal zatiaľ šesť albumov. Raper, spevák a producent debutoval ako sólový interpret v roku 2001 albumom Lost Change, po ktorom nasledovali nahrávky Must B 21 (2003), Songs About Girls (2007) a #willpower (2013).

Zdroj: SITA (2dopeboyz.com, Femalefirst.co.uk, archív)
Foto: Facebook.com/william

Súvisiaci interpreti: will.i.am