Jedna z najväčších hudobných hviezd súčasnosti, speváčka Adele, pozná svoje priority. Po správe, že jej tretia štúdiovka s pravdepodobným názvom 25 vyjde už v novembri tohto roka, ju začali "ťahať" na pódiá promotéri po celom svete. Mamička dvojročného Angela však chce zostať so svojím synom, a tak odmietla aj miliónovú ponuku.

Vyzerá to tak, že speváčka Adele, ktorá sa dostala do obľuby mnohých poslucháčov po celom svete vďaka singlu Rolling In The Deep, sa tento rok vracia do svetiel reflektorov. Nebude to však úplne naplno, koncertný návrat podľa aktuálnych informácií nechystá. Vo výbere medzi rodinou a značne veľkým finančným prilepšením zvíťazili jej partner Simon Konecki a ich dvojročný synček Angelo. Interpretke pritom zjavne nenadivhla obočie ani suma milión dolárov (cca 891-tisíc eur) za jedno vystúpenie v Las Vegas.

Album áno, na turné zabudnite

Toľko jej ponúkli v kasíne Caesars Palace za jednu noc spievania. Túto ponuku prevýšili v The Venetian, kde jedno večerné vystúpenie Adele vyčíslili na 1 368 000 dolárov (približne 1 218 600 eur). Obe spomínané "pálky" sú za pravidelné koncerty, ktoré okrem iných absolvovali už Elton John, Celine Dion alebo Britney Spears.

Zálusk zarobiť na interpretke balady Someone Like You majú aj potenciálni promotéri jej turné. O tom však speváčka nechce ani počuť. "Toto je turné, ktoré chce každý promotér, ale nedarí sa ani jednému napriek desaťmiliónovým ponukám. Je to jedna zo situácií, keď to nie je o peniazoch. Album možno vyjde v novembri, ale čo sa týka turné, nie sú žiadne konkrétne plány," citujú britské noviny Sunday People zdroj z okolia speváčky.


Ďalším z rozhodujúcich faktorov je aj jej zdravotný stav. Adele totiž ešte koncom roka 2011 podstúpila operáciu hlasiviek a svetové turné by pre ňu predstavovalo veľkú záťaž. "Od jej operácie prebiehali diskusie o tom, koľko námahy by si vyžadovalo väčšie turné. Lekári ju varovali, že opakované vypätie môže viesť k návratu krvácania do hlasiviek. A to patrí medzi najväčšie obavy ľudí z jej tímu," povedal nemenovaný zdroj.

O podrobnostiach nového albumu, ktorý by mal podľa magazínu Billboard vyjsť v novembri 2015, sme písali v článku o najočakávanejších albumoch tejto jesene.

Autor: Marek Majzon (zdroj: News.com.au)
Foto: Adele.tv

Súvisiaci interpreti: Adele