Lucie Bílá sa pôsobením v šoubiznise ani po 30 rokoch výrazne nezmenila. Dodnes sa podľa vlastných slov rovnako správa k svojmu okoliu a miluje svojich najbližších. "Toľko rozdielov tam nie je, stále mám rada ľudí a stále si uvedomujem, že som odtiaľ zhora dostala nejaké dary, ktoré som nedostala pre seba, ale na to, aby som ich rozdávala druhým," povedala Bílá pre SITA.

"A tiež stále hovorím v dobrom o svojich rodičoch a milujem ich a stále mám tie isté kamarátky z detstva. Sme celý život spolu a ja sa ich nikdy nevzdám," dodala speváčka. Jednou z vecí, ktoré však sedemnásťnásobnú českú slávicu roky naučili, je viac si šetriť energiu. "Musím priznať, že niekedy je ma veľa a všetko chcem zvládnuť na tisíc percent. Teraz si už ale viem trochu viac šetriť energiu a nebežať už po tej štvorprúdovke. Viem to už stiahnuť aspoň na dva pruhy, aby to malo nejaký efekt," podotkla Bílá, ktorá si dnes život podľa vlastných slov omnoho viac užíva.

"Čím som staršia, tým si viem veci viac užívať a vážiť. Už viem hádzať za hlavu to, čo nemôžem zmeniť. Ja som bola vždy tvrdohlavec, som ohnivé znamenie, navyše baran a v číslach mám tri šestky, čo zas znamená, že všetko prežívam tisíckrát intenzívnejšie ako ostatní. Ale to je vlastne dobre, lebo to zas využívam na javisku," usmiala sa 49-ročná rodáčka z Otvovíc.

Na svojom živote by obľúbená speváčka nemenila vcelku nič. "Nehovorím, že sa mi všetko podarilo, ako by som chcela, nehovorím, že všetky obdobia boli sladké, ale nemenila by som nič. A aj keď som možno pred tými 30 rokmi vyzerala lepšie, teraz som najšťastnejšia, pretože mám všetko, čo som kedy chcela. Tá blížiaca sa 50-tka je zvláštna, ale ja tomu hovorím, že to je len uzatvorenie prvej polovice života a teraz hurá do druhej polovice. Kiežby toto obdobie vydržalo čo najdlhšie," poznamenala Bílá.   

Zdroj: SITA
Foto: SITA/Ľudovít Vaniher

Súvisiaci interpreti: Lucie Bílá