Bývalý anglický futbalista David Beckham by si rád zahral vo videoklipe britského hudobníka Noela Gallaghera. Tridsaťdeväťročný športovec a líder formácie Noel Gallagher's High Flying Birds sa stretli v televíznej relácii The Graham Norton Show, kde sa moderátor muzikanta spýtal, prečo nakrúca videoklipy, keď to nemá rád.

"To je otázka, pýtal som sa na to manažmentu už veľakrát. Nenávidím ich," odpovedal bývalý člen kapely Oasis. Vzápätí sa Beckhama spýtal, či by nechcel účinkovať v jeho novom klipe. "Veľmi rád, vždy som bol veľkým fanúšikom. Pamätám si, že keď som hrával za Anglicko, Noel bol na jednom zápase. Išiel som za ním a potriasli sme si rukami, takže, samozrejme, budem v jednom z tvojich videoklipov," povedal manžel módnej návrhárky, modelky a speváčky Victorie Beckham.

Svoju nechuť k natáčaniu hudobných videí Noel Gallagher s typickým anglickým humorom ukázal aj vo svojom najnovšom klipe k piesni Ballad Of The Mighty I. Tú označil za jednu z najlepších skladieb, aké kedy napísal.


Svoju súčasnú kapelu Noel Gallagher's High Flying Birds založil hudobník po rozpade Oasis (2009). V roku 2011 vydali jeho "vysoko letiace vtáky" eponymný debutový album. Z nahrávky, ktorá dobyla UK Chart, pochádzajú single The Death Of You And Me, AKA... What A Life!, If I Had A Gun..., Dream On a Everybody's On The Run. Druhý album s názvom Chasing Yesterday vyšiel 25. februára, pričom hudobník nedávno prezradil, že už je takmer v polovici nahrávania tretej štúdiovky.

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Facebook.com/noelgallaghermusic

Súvisiaci interpreti: Noel Gallagher's High Flying Birds