Aj tento rok sa uskutoční putovný festival s podtitulom "najväčší letný žúr". Do vybraných slovenských miest zavíta už po ôsmy raz, tento rok však dostáva novú podobu, ktorej súčasťou je viac miest, väčšie pódium aj noví interpreti.

Fun rádio Dohoda ponúkne fanúšikom slovenskej hudby skvelú festivalovú zábavu až v piatich mestách - v Banskej Bystrici, Nitre, Malackách, Bojniciach a Poprade, kde predstaví svoj nový koncept.

"Ústredný claim ôsmeho ročníka je Nová - väčšia - lepšia Fun rádio Dohoda. Festival sa na trhu za tie roky etabloval, našiel si svojich stálych návštevníkov. Tak ako v éteri, aj mimo neho, však chceme ísť s dobou. Prinášať našim fanúšikom novinky, kvalitu. Myslíme, že teraz je čas Dohodu 'nakopnúť' nanovo. Neponúkame len koncert špičkových interpretov a žúr plný zábavy, ale plnohodnotný letný festival. Vystúpi viac umelcov, rozšírili sme ponuku služieb a sprievodných aktivít. Taktiež sme zmenili vizuál, web, štýl komunikácie... Naďalej však platí, že my budeme hrať a vy sa budete zabávať," hovorí generálny a marketingový riaditeľ Fun rádia Patrik Ziman. 

Novou koprodukčnou spoločnosťou Fun rádia pre Dohodu je Key Art Agency. "Fun rádio Dohoda má svoju tradíciu, veríme, že sa nám ju podarí obohatiť a Dohoda bude tento rok svojou úrovňou jednoznačne top! Návštevníkom ponúkneme väčšie pódium, viac kvalitných stánkov, lepšie služby a samozrejme unikátny program," dodala Dorota Hrančíková z Key Art Agency.

Prvé z podujatí odštartuje netradične, ešte pred školskými prázdninami, 25. júna v Banskej Bystrici. Špeciálne na Dohodu si najväčšie hviezdy slovenskej hudobnej scény pripravujú úplne nový program. "Návštevníci zažijú niečo úplne iné, ako sú od interpretov zvyknutí z ich vlastných vystúpení. Lineup určite stojí za to. Znie to možno trochu tajnostkársky, no interpretov budeme predstavovať postupne v éteri Fun rádia a na webe Dohody. Prvé mená už onedlho," uzatvára Dorota Hrančíková. Okrem unikátneho hudobného programu budú návštevníkov zabávať aj obľúbení moderátori Fun rádia. Nebudú chýbať ani súťaže, a sprievodný program.

Lokality a termíny Fun rádio Dohody 2016:

25. júna - Banská Bystrica, Pod pamätníkom SNP
2. júla - Nitra, Amfiteáter
30. júla - Malacky, Zámocký park
13. augusta - Bojnice, Plážové kúpalisko
27. augusta - Poprad, pri AquaCity

Predpredaj lístkov začína dnešným dňom špeciálnou akciou. Prvých tisíc vstupeniek je za zvýhodnenú cenu - 13 eur! Neskôr budú stáť 15 eur a priamo na mieste 17 eur. Deti do 130 centimetrov majú vstup voľný. ZŤP osoby majú zvýhodnenú cenu - lístok si kúpia s 50% zľavou (dostupné len na mieste konania).

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Redakciu Hudba.sk informovala Tatiana Zábojníková Pavleová z Fun rádia. Ďalšie informácie a aktualizované novinky o festivale je možné sledovať na stránkach www.funradio.sk/dohoda a www.facebook.com/FunRadioDohoda.

Foto: Funradio.sk