Nemecká industrial-metalová skupina Rammstein plánuje na budúci rok na jar vydať nový album. V rozhovore pre portál Music Radar to prezradil gitarista skupiny Paul Landers.

 "V súčasnosti to vyzerá tak, že novinka sa dostane na trh počas jari budúceho roka. Hráme všetci spolu v jednej miestnosti. Viac sa nám páči takýto zvuk, takže sme sa rozhodli, že budeme nahrávať ako jedna kapela, nie ako skupina chlapíkov hrajúcich oddelene. Uvidíme, ako do dopadne," vyjadril sa Paul Landers.

Rammstein len pred pár dňami potešili fanúšikov prvým oficiálnym kamenným obchodom, ktorý otvoril svoje brány v Berlíne. Obchod je, ako inak, v industriálnom štýle a ponúka kompletný sortiment skupiny. Fanúšikovia Rammstein tak majú svoje nové "pútnické" miesto. 


Skupina Rammstein vznikla v roku 1994 v Berlíne a jej zostavu odvtedy tvoria Till Lindemann (spev), Richard Z. Kruspe a Paul Landers (obaja gitara), Oliver "Ollie" Riedel (basgitara), Christoph "Doom" Schneider (bicie) a Christian "Flake" Lorenz (klávesy). Na konte majú zatiaľ šesť štúdioviek - Herzeleid (1995), Sehnsucht (1997), Mutter (2001), Reise, Reise (2004), Rosenrot (2005) a Liebe ist für alle da (2009). 

Zdroj: SITA (loudersound.com), doplnila Hudba.sk
Foto: Olaf Heine

Súvisiaci interpreti: Rammstein