Britský interpret Tinie Tempah vyhlásil, že Adele je výborná raperka. Dvadsaťpäťročná speváčka totiž údajne rapovala v štúdiu, keď Tinie nahrával pieseň Earthquake s kolegom Labrinthom.

Dvadsaťštyriročný Tempah to povedal v talkšou Alan Carr: Chatty Man. "Bola v štúdiu so mnou a s Labrinthom, keď nahrával Earthquake. Nikto o tom nevedel. Začala rapovať a nahrali sme to. Potom nám však povedala, že ak to niekedy niekomu pustíme, bude nás žalovať," prezradil.

Adele sa na hudobnej scéne zjavila v roku 2006. O dva roky na to vydala svoj debutový štúdiový album 19 (2008), ktorý pozitívne prijali kritici i verejnosť. V roku 2009 si z udeľovania cien Grammy odniesla dve sošky - pre najlepšieho nováčika a za najlepší ženský popový spevácky výkon. Druhá štúdiovka 21 (2011) z nej urobila jednu z najväčších hviezd a momentálne je štvrtým najpredávanejším albumom všetkých čias vo Veľkej Británii. Adele v súčasnosti údajne pracuje na svojej tretej štúdiovke, ktorá by mala vyjsť v polovici budúceho roka.

Zdroj: SITA
Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Adele