Šarmantná šansonierka Lucia Šoralová chystá v decembri večer plný emócií a krásnej hudby. V bratislavskom Ateliéri Babylon bude okrem vlastných piesní z úspešného albumu O láske, cti a kuráži (2012) spievať aj skladby československých hudobných legiend.


Vstupenky:  Predpredaj.sk

Ateliér Babylon bude 10. decembra dejiskom koncertu s výstižným názvom Šansónové Vianoce Lucie Šoralovej. Charizmatická speváčka, označovaná za nasledovníčku Hany Hegerovej a budúcnosť českého a slovenského šansónu, chystá pre milovníkov tohto hudobného žánra večer plný nádherných melódií. Fanúšikov okrem jej hlasu očaria aj výkony kapely La Alma, hudobníkov Jána Berkyho a Zbyňa Džadoňa a ďalších zaujímavých hostí.

"Zbyňo je môj dobrý kamarát a autor niekoľkých krásnych textov z prvých dvoch albumov. Janko Berky je kamarát ešte z folklórnych čias, keď sme boli spolu v Lúčnici, a je to človek s podobným hudobným cítením. Ale môžem prezradiť, že to nebudú jediní hostia. Budeme mať pár zaujímavých hostí, na ktorých sa veľmi teším. Nechajte sa prekvapiť," robí tajnosti Lucia Šoralová. Okrem vlastnej tvorby predstaví aj piesne Hany Hegerovej, Zuzany Navarovej či Jara Filipa. "Na koncerte zaznie aj krásna Vianočná villonská balada a ešte nejaká koleda, no zatiaľ sme ju s kapelou nevybrali," hovorí Lucia. "Vždy som milovala Vianoce. Ja mám rada aj zimu a sneh. A teraz, keď mám bábätko, tak tieto sviatky dostávajú ešte úplne iný zmysel," dodáva. 

Lístky na exkluzívny koncert sú v predaji na stránke Predpredaj.sk od 14 eur. K dispozícii sú aj VIP vstupenky, s ktorými si môžu dvojice okrem pohodlného sedenia na balkóne vychutnať aj lahodné víno a občerstvenie. Darčekom pre fanúšikov s drahšími vstupenkami bude podpísaný kritikmi oceňovaný minuloročný album O lásce, cti a kuráži, z ktorého pochádza aj pieseň Červená.


Redakciu Hudba.sk informovala Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Text článku bol upravený redakciou.

Foto: Marek Poláček

Súvisiaci interpreti: Lucia Šoralová