Spoločné turné skupín Puding pani Elvisovej a Billy Barman dnes vyvrcholí poslednou zastávkou v bratislavskom MMC. Okrem koncertov sa návštevníci môžu tešiť aj na predpremiéru nového singla a videoklipu skupiny Billy Barman, ktorý členovia na mieste premietnu pred svojím koncertom.

Ľudovít Tour má za sebou osem zastávok po celom Slovensku a kapely už teraz spoločnú šnúru hodnotia veľmi pozitívne. "Všade bolo plno, niekde dokonca aj vypredanô, všetky koncerty prebehli podľa plánu a v každom meste sa nám zdalo, že je to opäť ešte lepšie ako v tom predchádzajúcom. My sme si samozrejme veľmi vychutnali koncert v rodných Košiciach, ale turné graduje ďalej a dnes v Bratislave to bude asi top," hovorí za Puding pani Elvisovej klávesák, gitarista a spevák Pino. 

Roly "predkapely" a "headlinera" si skupiny v jednotlivých mestách poctivo striedali. Otvorenú otázku, kto bude hrať druhý práve v Bratislave, nakoniec rozhodla vyťaženosť klávesáka Jakuba Tvrdíka z Billy Barman, ktorý hrá dnes večer aj v muzikáli Jesus Christ Superstar a aby to stihol, berú Pudingáči na seba úlohu prvej kapely.

"Nič to neznamená, nám sa dokonca často hralo ešte lepšie, keď sme boli prví, Slivka sa mohla vrátiť skôr na hotel a my ostatní sme si vychutnávali atmosféru. Na Bratislavu sa už veľmi tešíme, zvuk aj svetlá máme už po tých ôsmich koncertoch doladené do najmenších detailov a vieme, ako správne nakombinovať mix starších skladieb a pesničiek z nového albumu," prezradili PPE. Ich tohtoročnú novinku Tektonická platňa si môžu fanúšikovia priamo na koncerte zakúpiť na CD alebo vo forme vinylu.

Špeciálne prekvapenie pripravila pre návštevníkov záverečného koncertu kapela Billy Barman. Pred jej vystúpením bude v predpremiére premietnutý nový videoklip a singel s názvom Mladým chýba vojna. Premiéra klipu na webe prebehne v pondelok 9. novembra.

Koncert začína o 20:30. Posledné vstupenky za predpredajovú cenu si ešte stíhate zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.


Foto: Ján Chmelík

Súvisiaci interpreti: Billy Barman, Puding Pani Elvisovej