Anglicko-kanadská skupina All Saints zverejnila coververziu hitu Like a Prayer, ktorý pôvodne vydala Madonna na albume Like a Prayer (1989). Skupina, ktorá sa tento rok vrátila na scénu s novým albumom Red Flag, aj touto vkusnou prerábkou potvrdila, že má medzi dievčenskými skupinami výnimočné miesto.

Kvarteto nahralo novinku na kompiláciu BBC Radio 2 s názvom Sounds of the '80s, Vol 2, ktorá vyjde už v piatok 6. mája a ponúkne 36 prerábok hitov z 80. rokov minulého storočia. Okrem All Saints na nahrávku prispeli aj Leona Lewis, Ella Henderson, Seal, Stereophonics, Manic Street Preachers, Jamie Cullum, Katie Melua, Mika, Foxes, Will Young, James Bay, Hurts, LeAnn Rimes, Charlie Puth, Jamie Woon,  či Guy Garvey z formácie Elbow. Pozrite si zoznam interpretov a skladieb na kompilácii


All Saints sa pohybujú na scéne s prestávkami od roku 1993, pričom naposledy obnovili činnosť v roku 2013. Oceňovaná skupina uviedla na trh štúdiovky All Saints (1997), Saints & Sinners (2000), Studio 1 (2006) a spomínaná novinka Red Flag (2016), z ktorej vyšli ako single skladby One Strike a This Is a War. Medzi ich úspešné single patria napríklad Never Ever, Bootie Call, Pure Shores či Black Coffee. V skupine pôsobia speváčky Natalie Appleton, Nicole Appleton, Shaznay Lewis a Melanie Blatt. Pôvodná členka Simone Rainford zomrela v máji 2013 na rakovinu.


Zdroj: SITA (Digitalspy.com, archív)
Foto: Facebook.com/AllSaintsOfficial

Súvisiaci interpreti: All Saints, Madonna