Vila, bazén, sexi kočky a 25 fliaš šampanského za hodinu a pol! To je recept dua Mafia Corner a Jara Smejkala ako sa dostať z depresie. Chalani si s kontroverziami nikdy hlavy nelámali a aj preto natočili pikantný videoklip ku skladbe Jsem tu sám, ktorý je plný alkoholu, žien aj drog.

Slovenské producentské duo Mafia Corner po spolupráci s Terezou Kerndlovou na piesni Byť či nebyť opäť zalovilo v českých vodách a pri jednom zo svojich letných singlov spojili sily s Jarom Smejkalom. Že si navzájom rozumejú, dokázali aj pred kamerami. Ako uviedol Toy Boy, ak máte v lete k dispozícii luxusnú vilu s bazénom, k tomu kopec jedla, chľastu a iných (zakázaných) látok v kombinácii s krásnymi dievčatami v bikinách, môže z toho vzniknúť iba poriadna divočina.

videoklip Jsem tu sám Zdroj: Youtube

"Za prvú hodinu a pol sa vypilo 25 fliaš šampanského, ktoré sme pili od smädu z pollitrových pohárov. No a potom nám už bolo jedno, že točíme klip, ale verím, že nakoniec sa podarilo niečo urobiť. Keďže každý správny 'kolotočár' si vie vychutnať poriadnu párty, odpálili sme to na plný plyn aj my," uviedli Toy Boy s Randym.

Klip mal premiéru 1. augusta v pražskom klube Top Gear, kde ho pokrstila česká Miss 2009 Aneta Vignerová. "Videoklip naráža na kontroverziu mojej samoty a obrovskej párty v americkom štýle, na ktorú som si pozval 40 ľudí. Zahrala si v ňom napríklad modelka Miša Štoudková a najznámejšia česká lektorka twerkingu Aneta Antošová. Dokonca sme si požičali levíča Maxa, ktorého si hneď každý obľúbil," dodal Jaro Smejkal.  


Netypicky temný letný singel

Pieseň Jsem tu sám v sebe spája atmosféru letných párty pod holým nebom s mainstreamovým zvukom inšpirovaným britsko-švédskou tanečnou produkciou a zmysluplným neanglickým textom. "Nechceli sme typicky letný, naivne znejúci text, ale niečo, čo bude mať hlbšiu myšlienku. Na druhej strane to nemalo unavovať a byť stále akceptovateľné pre kluby," vysvetľuje Randy.

Jara Smejkala skladba zaujala najmä tým, že je iná. "Som milovníkom kontroverzií, páči sa mi nápad celej skladby, v ktorej veselá dance music nesie textovo hlbšiu myšlienku," ocenil Jaro. Spojenie tanečnej produkcie s češtinou pritom považoval za výzvu, keďže vo svojich vlatných singloch zatiaľ spievaľ len v angličtine.
 
Pod spevákov výkon v štúdiu sa podpísala aj jeho vtedajšia situácia v súkromí. Hoci priznal, že sklamanie vníma ako tvorivú inšpiráciu, v najbližšej dobe sa chystá o samote iba spievať. "Nikdy nie je jednoduché opustiť človeka, ktorého milujete a zostať sám. Najťažšie je priznať si, že sa to už nevráti. Jediným pozitívom na týchto situáciách je fakt, že v depkách sa najlepšie tvoria nové umelecké kúsky (smiech). Túto situáciu som zažil nedávno, rozhodne to nebolo ľahké, ale chybu beriem ako ponaučenie do ďalších dní. Idem ďalej, aby som o tejto samote v budúcnosti iba spieval," dodal s úsmevom.

Pozrite si, ako vznikal videoklip Jsem tu sám:


Informácie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó z Grand Studio. Článok bol upravený a doplnený redakciou.

Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Jaro Smejkal, Mafia Corner