Česká diva Marie Rottrová, ktorá mala 12. decembra vystúpiť na veľkom vianočnom koncerte v bratislavskej Hant Aréne, posúva termín koncertu na rok 2017. Dôvodom je choroba speváčky, kvôli ktorej je v týchto dňoch nútená zrušiť viacero koncertov.

"Novým termínom koncertu Marie Rottrovej je štvrtok 9. február 2017, miestom koncertu ostáva Hant Aréna," oznámili organizátori. Zároveň dodali, že fanúšikovia, ktorí si už zakúpili vstupenky na koncert, ktorý sa mal konať 12. decembra, si svoje lístky môžu ponechať – lístky ostávajú aj naďalej v platnosti aj na koncert, ktorý sa bude konať v novom termíne 9. februára 2017 a netreba si ich meniť. V prípade, ak by niekomu nový termín koncertu nevyhovoval, vstupenky je možné vrátiť do konca roka 2016.

V novom termíne 9. februára 2017 vystúpia v Hant Aréne tiež avízovaní hostia - herec Jiří Bartoška i speváci Jaroslav Wykrent, Petr Němec a Magdaléna Urbanová. Zmena termínu prinesie jednu zmenu v line-upe večera, medzi hosťami nevystúpi pôvodne avízovaný súbor Hradišťan pod vedením Jiřího Pavlicu. Podľa slov organizátorov je však možné, že ho nahradí iný hudobný hosť, o ktorom budú fanúšikov informovať.

Na slovenskom turné sprevádza Marii Rottrovú jej dvorná skupina Neřež.  

Prečítajte si: Marie Rottrová oslavuje jubileum na slovenskom turné. Pridala veľký koncert

Redakciu Hudba.sk informovala Adriána Čahojová z agentúry Soul for Show.  

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Marie Rottrová