Ak ste si mysleli, že medzi Taylor Swift a seriálom Hry o tróny (Game of Thrones) nemôže byť žiadne prepojenie, parodické video v článku vám dokáže opak. Singel modrookej blondíny s názvom Blank Space je totiž ideálnou živnou pôdou pre zosmiešnenie seriálu s najväčším počtom úmrtí.

Druhý singel z albumu 1989 speváčky Taylor Swift zjavne naozaj pobláznil kohokoľvek. Videoklip, v ktorom zdanlivo dobre situovaný muž príde do honosného sídla krásnej ženy, očarí ju a ona z neho zošalie, inšpiroval fanúšikov fantasy seriálu Hry o tróny. Na podobnom princípe totiž spracovali ódu na jeho autora George R. R. Martina.

Kreatívci z Nerdist prostredníctvom zmeneného textu skladby a videa, v ktorom použili Martinovho dvojníka, rozprávajú príbeh, v ktorom tvorcu seriálu navštívi modrooká blondína a on na jej príklade "vysvetľuje" postup pridávania a odoberania novej postavy do známej ságy. Zrazu si divák povie, ako veľa toho má tvorca ságy s Taylor Swift (resp. jej mediálnym imidžom) spoločného. Najmä, ak ide o bezhlavé škrtanie.



Autor: Marek Majzon
Foto: Screenshot / Nerdist

Súvisiaci interpreti: Taylor Swift