Po prekvapivo zrelom návrate niekdajšej detskej hviezdy v singli Just The Other One sa Martin Madej hlási o slovo s novým singlom Sunday. Ten mal premiéru ešte v marci na odovzdávaní cien OTO 2013, teraz ho však spevák predstavil aj s novým tanečným videoklipom, ktorý vznikol v spolupráci s fenomenálnymi The Pastels.

"Keďže trendy sa vracajú, nechali sme sa inšpirovať retro soundom z éry Knight Ridera. Moja generácia na ňom vyrastala a ja som vtedy začal so svojimi prvými tanečnými kreáciami," hovorí s úsmevom Martin Madej. "Hudbu k novému singlu zložil úspešný producent Martin "Maxo" Šrámek. Mierne šteklivý text vznikol v spolupráci s Mišom Bielym," dodáva talentovaný spevák a tanečník.

videoklip Sunday Zdroj: Youtube

Tak ako vo videoklipe Just The Other One, aj tu stavil na švihácky imidž inšpirovaný Justinom Timberlakeom. "Vždy som chcel mať tanečné video v jeho štýle, zatancovať si v ňom po boku tých najlepších tanečníkov a zúročiť tak roky tanečných tréningov. Preto som bez váhania oslovil The Pastels. S chalanmi sme dlhoroční priatelia a zohratý tím, čo sa odzrkadľuje aj na choreografii, ktorú mi na telo ušil trendový Dano Antálek," prezradil Martin.

Videoklip režíroval Richard Raiman, ktorý zjavne čerpal z Timberlakeovho videa Let Me Talk To You/My Love z roku 2006. Okrem tanečných kreácií zaujme aj odkaz na Martinov detský hit. "Ferrari sa v klipe objavilo na základe legendárnej hlášky 'Ein Mann, ein Auto' z kultového seriálu Knight Rider, ktorú Maxo z recesie zakomponoval do skladby, aby poukázal na to, že ja a moje Ferrari sme na Slovensku minimálne tak známe spojenie muža s autom ako Kitt a Michael Knight," dodáva s úsmevom spevák, ktorý už pracuje na príprave tretieho singla a pripravuje jedinečnú hudobno-tanečnú šou v spolupráci s The Pastels.


Pripomeňte si marcové vystúpenie na odovzdávaní cien OTO 2013:


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Peter Roško, manažér Martina Madeja. Článok bol upravený redakciou.

Foto: Braňo Šimončík

Súvisiaci interpreti: Martin Madej