Singel Ta Ne, ktorý vyšiel ako jedna z noviniek na minuloročnej výberovke Kristíny s názvom Tie Naj, má na Youtube už vyše 1,3 milióna prehratí, čo je pre pesničku bez videoklipu na Slovensku nie často vídaný úspech. Teraz sa fanúšikovia konečne dočkali aj avizovaného oficiálneho videa. Pozrite si ho v exkluzívnej premiére.

"Som veľmi rada, že na pesničku Ta Ne mám skvelé ohlasy, ľudia si svojím záujmom videoklip doslova vypýtali," hovorí Kristína, ktorá pokračuje v prepájaní svojich pesničiek s osobnosťami hereckej brandže. Po spolupráci s Miroslavom Donutilom, Ondřejom Vetchým a Ladislavom Chudíkom si tentokrát vybrala ďalšieho herca, ktorý je však širokej verejnosti známy skôr ako moderátor a zabávač. Michal Hudák sa v klipe predstavil ako bláznivý východniarsky muž, ktorý sa do speváčky na prvý pohľad šialene zamiluje.

Michal Hudák, videoklip Ta Ne Zdroj: Youtube

"Keďže pesnička Ta Ne má vtipný text, chcela som, aby videoklip pôsobil farebne, živo a s humorným príbehom. Preto som na nakrúcanie pozvala aj Michala Hudáka. Je to naozaj skvelý zabávač, úžasný herec a hlavne rodený východniar, čo si táto pieseň tak trošku aj žiadala. Myslím si, že vďaka jeho účinkovaniu to nabralo ten správny šmrnc," teší sa Kristína.

Videoklip Ta Ne vznikol pod taktovkou českého režiséra Matěja Pichlera, ktorý režíroval aj klip k skladbe Rozchodový reggaeton. Filmovalo sa v ateliéroch v Prahe a Kristína sa v ňom predstavila aj ako tanečníčka. Choreografia, ktorú pripravil Peter Smolík, prichádza na rad vždy vtedy, keď sa Kristíne podarí dotieravému nápadníkovi ujsť. "Vo videoklipe sa ocitnem dokonca pred oltárom. Samozrejme s Michalom Hudákom, ktorý ma neustále v príbehu sleduje a snaží sa ma zbaliť jednoduchými spôsobmi. Klip končí vtipnou scénou, v ktorej mu utečiem a namiesto mňa mu deti za nevestu donesú kozu. On ju smutne pobozká," smeje sa speváčka.


Kristínu teraz čaká leto plné koncertov a prípravy jesenného turné po Slovensku a Česku. Medzitým si však nájde čas aj na dovolenku. "Počas celého leta mám veľmi veľa koncertov - festivaly, mestské akcie, obecné slávnosti. Na oddych a krátku dovolenku sa v najbližšom období chystám do Toskánska a koncom leta ešte navštívim niekoľko krásnych miest na Slovensku," dodáva speváčka, ktorá sa nedávno po prvýkrát predstavila aj ako filmová herečka v českej komédii Život je život po boku takých hviezd ako Simona Stašová a Ondřej Vetchý. K filmu dokonca naspievala aj svoju prvú filmovú pieseň.

Mohlo by vás zaujať:

Každý chlap má byť Number one, spieva Kristína v "bondovskej" novinke

Video z nakrúcania klipu Ta Ne:


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Článok bol upravený redakciou.

Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Kristína