Speváčka Katarína Knechtová zverejnila videoklip k novému singlu Bezpečné priepasti. Scenár, réžiu a kameru si zobral na starosť mladý umelec Jakub Gulyas, ktorý stojí za celým vizuálom nového Katkinho albumu Prežijú len milenci.

"Myslím si, že videoklip výborne vystihuje a podporuje hudobnú zložku albumu a najmä tejto piesne. Nakrúcali sme na rôznych miestach v Bratislave, ale aj v kameňolome v Borinke a v rôznych časových rozostupoch. Museli sme napríklad počkať, kým jeseň získa tú neopakovateľnú podobu a atmosféru, akú má práve posledné dva týždne, aby sa dokrútili niektoré zábery," vysvetľuje Katka Knechtová

Najkrajšou herečkou v klipe je príroda

Piesňou Bezpečné priepasti populárna speváčka a skladateľka vyjadruje súčasné medziľudské vzťahy, keď sa mnohí snažíme pred prípadným zraneniami chrániť budovaním "bezpečných priepastí". Skladba je melancholická, čo významne podčiarkuje aj jej obrazová podoba. Vo vizuálne zaujímavom videoklipe vystupuje len samotná interpretka.

"Nakrúcalo sa veľmi dobre, naozaj ma to bavilo. V tomto klipe som sa po prvý raz ukázala vo filmových záberoch celkom bez mejkapu. V ostatných záberoch mám make-up z dielne Lucid style. Najkrajšia herečka v klipe je príroda. Hneď po nej ja," smeje sa speváčka.


Singel je súčasťou nového albumu Prežijú len milenci (recenzia). Je na trhu zatiaľ len krátko, no už teraz sa dá povedať, že sa fanúšikom interpretky páči. "Je to zatiaľ veľmi čerstvé, ale dostávam naozaj veľmi pozitívne reakcie. Ľudia ocenili to, čoho som sa najprv bála a teda, že album je naozaj mimoriadne žánrovo pestrý. Každému sa páči niečo iné... Vyšli už aj veľmi priaznivé recenzie. Aj ja som so svojou pracou spokojná a nechávam teraz album ďalej žiť svojím životom," teší sa Katka Knechtová.

Novým albumom fanúšikov potešila speváčka, skladateľka a textárka Katarína Knechtová po štyroch rokoch. Skladby z neho zahrá a zaspieva aj na jarnom turné, ktoré už teraz pripravuje. "Okrem piesní z tohto albumu, chystáme aj nové verzie niektorých starších hitov so zaujímavými hudobnými nástrojmi, či zmeneným celkovým konceptom. Veľmi sa teším. Som totiž naozaj zvedavá, ako budú ľudia na moju trochu inú koncertnú podobu reagovať," uzavrela niekdajšia členka skupiny Peha.

Prežijú len milenci Tour 2016:

20. marca - Žilina - Dom odborov
21. marca - Bratislava - Ateliér Babylon
23. marca - Košice - Historická radnica
24. marca - Prešov - PKO

Vstupenky: Predpredaj.sk

Informácie pre Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z Propaganda House. Viac sa dozviete na oficiálnej webstránke Katky Knechtovej alebo na jej Facebooku.

Foto: Jakub Gulyas

Súvisiaci interpreti: Katarína Knechtová