V decembri minulého roka zverejnila Katarzia videoklip k singlu zo svojho druhého albumu Agnostika s názvom Hodinový hotel. Rovnako sa volá aj jedna z piesní skupiny Bod Omylu, jej témou však nie je povrchnosť a krátka trvanlivosť partnerských vzťahov. Pesnička je skôr o tom, čo zažívajú deti tých, ktorí spolu chceli prežiť život, no nevyšlo im to.

"Táto pieseň je venovaná všetkým tým, ktorí vedia, aké to je vyrastať bez otca alebo bez mamy," prezradil spevák a gitarista Lukáš Turiak o najnovšom singli z albumu Fenix, ktorý vyšiel v novembri minulého roka. Video si Bod Omylu natočili vo vlastnej réžii a okrem členov skupiny v ňom účinkujú aj fanúšikovia.

"Chceli sme urobiť klip, ktorý by bol jednoduchý, ľudský, a pritom dosť silný, keďže nejde o ľahkú tému. Nakoniec sme zvolili koncept lyric videa obohatený faktami o neúplných rodinách na Slovensku. Chceli by sme sa poďakovať fanúšikom, ktorí nám v klipe ochotne zahrali a vďaka patrí aj Považskej galérii umenia, ktorá pre natáčanie prepožičala svoje priestory," prezradil frontman mladej žilinskej kapely.

TIP: Katarzia v novom klipe ukazuje Hodinový hotel ako stroj na sny


Video k skladbe Hodinový hotel je na svete len krátko, no Bod Omylu sa už teraz netaja prípravou ďalších klipov. "Chceli by sme pokračovať v tvorbe videí vo vlastnej réžii, ak to teda nášho gitaristu Michala neprestane baviť. Momentálne máme rozpracované námety na ďalšie tri klipy a dúfame, že do leta sa nám ich všetky podarí zrealizovať," dodal Lukáš.

Bod Omylu sa v lete 2016 stali druhým slovenským zástupcom v histórii jedného z najväčších európskych hudobných festivalov Woodstock a na jeseň vydali album Fenix, ktorý v decembri stala Barbora Švidraňová. Portál Interez.sk zaradil nahrávku medzi 22 najzaujímavejších slovenských albumov roka.

Vypočujte si album Fenix na Deezeri:



Viac informácií o kapele a aktuálnych koncertoch nájdete na stránkach www.facebook.com/bodomylu alebo www.bodomylu.sk.

Text: Hudba.sk (zdroj: Bod Omylu)
Foto: Youtube / Bod Omylu