Anglická speváčka si počas nedávneho vystúpenia v Birminghame zdanlivo nevšimla technickú poruchu a pokračovala v speve napriek tomu, že ju vôbec nebolo počuť. Dav svoju hviezdu nenechal "v štichu" a pomohol jej zborovým spevom.

Počas koncertu v birminghamskej Genting Arene 2. apríla nastali technické problémy a Adele zrazu spievala hit All I Ask z mimoriadne úspešného albumu 25 do "hluchého" mikrofónu. Oddané publikum ju však pohotovo podporilo svojimi hlasmi. Na zázname z koncertu je vidieť, že fanúšikovia odspievali s Adele každé slovo, hoci zvuk z pódia niekoľko sekúnd vôbec nefungoval.

Po skončení skladby sa anglická diva opýtala publika: "Prečo ste v polovici začali tlieskať a pískať? Myslela som si, že na pódiu za mnou sa niekto vyzliekol!" Po vysvetlení jedného z návštevníkov koncertu Adele žartovne dodala, že ľudia v prvých radoch zažili malý súkromný koncert.

(Výpadok nastal zhruba v polovici videa)


Zakliata skladba a komplimenty s talentovaným raperom

Výpadok zvuku počas vystúpenia s piesňou All I Ask sa Adele neprihodil prvý raz. Vážnejšie problémy s technikou pokazili jej intímne prevedenie na tohtoročnom odovzdávaní cien Grammy. Po nevydarenom vystúpení na jednej z najsledovanejších hudobných udalostí roka si zlepšila náladu v šou moderátorky Ellen DeGeneres, ktorej v rozhovore povedala, že po Grammy celý deň preplakala.

Dvadsaťsedemročná speváčka tento týždeň pútala pozornosť hudobných médií aj ďalším prekvapujúcim momentom. Na koncerte v Londýne totiž spomenula rapera Stormzyho a venovala mu pesničku. Grimeový MC, ktorý sa vlani ocitol v zozname sľubných talentov BBC Sound Of, je takisto jej veľkým fanúšikom a bol si koncert pozrieť. Keď z úst jednej z najväčších hviezd súčasnosti zaznelo jeho meno, neveril vlastným ušiam.

Povedali by ste, že speváčka rozvláčnych balád si fičí aj na takejto produkcii?


Text: Hudba.sk (NME.com)
Foto: Joel Ryan/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Adele