Jubilejný 20. ročník multižánrového festivalu Bažant Pohoda, ktorý sa začína dnes na letisku v Trenčíne a potrvá do 9. júla, vypredali. Informovali o tom organizátori podujatia. Ako uviedli, predaj vstupeniek na bránach festivalového areálu pre limitovanú kapacitu letiska nebude možný.

Organizátori tiež pripomínajú, že lístky sú proti falšovaniu chránené viacerými voľným okom neviditeľnými ochrannými prvkami. Čiarové kódy lístkov budú na vstupe kontrolované čítačkami. Na jeden čiarový kód sa dostane do areálu len jeden človek. Falošné lístky nebudú akceptované, pričom za vzniknutú škodu je zodpovedný návštevník. 

Jubilejný 20. ročník festivalu Pohoda sa začne na trenčianskom letisku už dnes. Podujatie potrvá do 9. júla a ponúkne viac ako sto hudobných vystúpení. Na Pohode sa tento rok predstavia napríklad aj The Prodigy, Sigur Rós, PJ Harvey, James Blake, Flying Lotus, DJ Shadow, Róisín Murphy, Parov Stelar, The Vaccines, Nina Kraviz, Gogol Bordello, zo slovenske scény napríklad The Ills, Max Bazowski, Bulp, Saténové Ruky, Billy Barman, Jana Kirschner a ďalší.

Dánsky hudobník a spevák Alex Vargas a turecká dídžejka a producentka Ah! Kosmos, ktorí boli zaradení do programu, na Pohode napokon nevystúpia. Návštevníci a návštevníčky sa okrem desiatok hudobných interpretov môžu tešiť aj na diskusie, workshopy a množstvo ďalších sprievodných aktivít.

Zdroj: SITA
Foto: Martina Mlčúchová