Už v polovici júla sa objavili prvé správy o novinke Ona má štýl, na ktorej spolupracovali Igor Kmeťo mladší, Anita Soul a Rytmus. Všetci traja majú blízko k funky, no každý z trochu "inej strany". Výsledkom je svieža letná skladba, ktorú dobre dopĺňa avizovaný videoklip natočený pri bazéne.

"S Rytmusom sa poznám už roky. Vždy sme si hovorili, že by sme mohli urobiť nejaký spoločný song a teraz to na podnet Igora Kmeťa konečne vyšlo. Pozval si nás oboch do svojej skladby, z čoho sa všetci veľmi tešíme," povedala v júli Anita Soul.

V našom aktuálnom rozhovore priznala, že sa s raperom o spolupráci prvýkrát bavila už v roku 2006, no vyšlo to až teraz. Táto spolupráca však podľa nej nie je poslednou. "Plánujeme ešte jeden duet, ktorý je zatiaľ v našich rozhovoroch, ale pokiaľ k tomu dôjde, tak to dokážeme urobiť veľmi rýchlo," prezradila pre Hudba.sk.

Igor Kmeťo feat. Anita Soul & Rytmus - Ona má štýl

Pár záberov a je vybavené

Videoklip sa nakrúcal pri bazéne v areáli Art Hotela Kaštieľ pod taktovkou mladého režiséra Jána Jančoka. Ten v minulosti spolupracoval okrem Anity a Rytmusa najmä s hip-hopovými interpretmi ako sú Kali, Bacil, Rakby, Momo, Vladis či H16.

"S Anitou točím už druhý videoklip a s Rytmusom to tiež nie je prvá spolupráca. Sú to profesionáli a je to cítiť. Postavia sa pred kameru, dáme pár záberov a je to vybavené. To, čo s nimi nakrútim za desať minúť, robím s niektorými aj dve hodiny," pochvaľuje si spoluprácu Jančok.

Pozrite si fotografie z natáčania klipu Ona má štýl

Mimochodom, o tom, že Rytmus má k vode blízko, svedčí nielen nový "bazénový" videoklip, ale najmä krátky dokument, ktorý zverejnil pred pár dňami. V ňom sa vracia do svojho detstva a priznáva svoju vášeň pre rýchlostnú kanoistiku.

Rytmus - Live Your Life

Text: Hudba.sk
Foto: Liana Matušková (Propaganda House)

Súvisiaci interpreti: Anita Soul, Rytmus