Svoj názor o irelevantnosti odovzdávania cien MTV Video Music Awards si tentoraz nenechala len pre seba ani popová stálica Pink. Vo svojom príspevku na Instagrame síce vychválila vystúpenia Macklemorea, Pharrella Williamsa či dokonca Justina Biebera, no zvyšné poslala do večného zatratenia. Podľa nej to bol totiž odpad.

Minulú stredu sme vám priniesli náš pohľad na vystúpenia počas odovzdávania cien MTV Video Music Awards 2015. Najnovšie správy zo sveta hudby hovoria o tom, že by sme si mali so speváčkou Pink čo povedať. Tá si totiž myslí, že vystúpenia dvojice Macklemore & Ryan Lewis, Pharrella Williamsa, speváka The Weeknd, Tori Kelly a dokonca Justina Biebera skutočne stáli za to. Zvyšok pozostávajúci z interpretov ako Taylor Swift, Nicki Minaj, Twenty One Pilots, A$AP Rocky, Demi Lovato a Miley Cyrus kategoricky označila za odpad, z ktorého jej je "trápne a smutne". Tiež priznala, že tomu ako "starnúca popová hviezda" nemôže uveriť.

Všetky svoje pocity ohľadom prehliadky škandálov, ako MTV VMA v posledných rokoch pôsobia, vyliala v rámci súkromného príspevku v aplikácii Instagram. "Vo všetkej vážnosti, bolo mi smutno, pretože hudba by mala inšpirovať. Zachránila mi život. Tento odpad nezachráni žiadnemu decku život. Kto sa postaví a bude mať dušu vo svete, ktorý je ešte strašidelnejší a v ktorom sú stále životy na zachraňovanie?"

Všetko má svoj čas a priestor

Najhlasnejšie na slová interpretky skladby Funhouse zareagovali fanúšikovia Demi Lovato a aj samotná 22-ročná speváčka. Kým jej priaznivci sa do Pink navážali, bývalá porotkyňa amerického X Factoru na Twitteri celkom vecne napísala: "Cool For The Summer možno 'nezachráni deckám život' alebo ich 'neinšpiruje', ale povedala by som, že Skyscraper a Warrior spravili celkom veľa, čo sa týka pomoci ľuďom vyrovnávať sa s mentálnymi poruchami. VMA sú sexy a zábava, všetko má svoj čas a priestor." V spomenutých skladbách sa svetu otvorila o svojich problémoch z obdobia dospievania, a pomohla tak mnohým fanúšičkám.

Pink následne reagovala priznaním, že na jej vystúpenie zabudla. "Prosím, hľadajte spory inde. Nemám nič proti Demi Lovato ani nikomu inému. Vlastne som zabudla, že tam tiež vystúpila. Mám svoje názory a stojím si za tým, čo som povedala. Avšak nebolo to určené pre nahnevaných ľudí tohto sveta, ktorí si na tom zgustli a spravili z toho niečo, čím to nie je. Viete, to ma robí smutnou nielen z VMA ale aj z celého sveta. Všetci sú protivní a čakajú len na to, aby sa s niekým pohádali," uviedla v odpovedi na vlnu nenávistných komentárov.


Autor: Marek Majzon (zdroj: DigitalSpy.co.uk)
Foto: Facebook.com/pink

Súvisiaci interpreti: Demi Lovato, Pink