Od 14. do 25. septembra do zavíta na Slovensko Ivan Mládek so skupinou Banjo Band. Hudobno-zábavný program tejto veteránskej partičky vám pripomenie staré hity so skvelými textami a určite príde i na vtipy a zábavné historky.

Hudobník, spevák, hráč na bendžo, rozprávač, komik, maliar aj spisovateľ v jednej osobe. Pamätáte? Na scéne je už 46 rokov. Pred viac ako 20 rokmi zabával celé Československo. Napríklad v televíznom programe Možno príde aj kúzelník, či v Silvestrovských varieté. Lásky ku koncertovaniu sa doteraz nevzdal a stále obdivuhodne baví publikum, čo potvrdil aj v lete na festivale Žákovic Open.

V septembri sa Ivan Mládek a jeho legendárny Banjo Band na Slovensko vrátia a za dvanásť dní odohrajú jedenásť koncertov. V programe účinkujú aj dlhoroční členovia jeho šou - spievajúci komici Lenka "Kalamity Džejn" Šindelářová, Lenka Plačková a Jan Mrázek. Od jednotlivých členov Banjo Bandu sa dozviete ako sa svojpomocne zbaviť problémov s prostatou, ako prekonať rekord v behu na lyžiach so zlomenou nohou, ako docieliť aby sa sedem milliárd ľudí vošlo do Prahy, ako docieliť správnej teploty materského mlieka a dokonca aj to, ako úsporne popravovať na elektrickom kresle bez elektrického prúdu.

"Na Slovensko sa vždy tešíme, máme tu množstvo dobrých kamarátov. Reakcie na slovenských pódiách sme mali vždy výborné, tak dúfam, že ani tentokrát nás nevypískajú. Diváci sa môžu tešiť na to, že sa aj tí najstarší členovia Banjo Bandu ešte stále udržia na nohách. Budeme síce sedieť, ale mám na mysli svižné príchody a odchody," smeje sa Ivan Mládek, zabávač a frontman skupiny Banjo Band.

Domácim hudobným hosťom bude mladá pesničkárka Mirka Miškechová, ktorá sa zviditeľnila spoluprácou s Xindlom X. Spestrením a raritou turné je oficiálna autogramiáda Ivana Mládka po jedinom stredoslovenskom koncerte v Amfiteátri v Banskej Štiavnici. Lístky na vybrané koncerty turné sú v predaji v sieti Predpredaj.sk.

Ivan Mládek Tour 2015:

14. 9. - Prešov
15. 9. - Košice
16. 9. - Stará Ľubovňa
17. 9. - Námestovo
18. 9. - Banská Štiavnica (+ oficiálna autogramiáda)
20. 9. - Modra
21. 9. - Trnava
22. 9. - Trenčín
23. 9. - Bratislava
24. 9. - Púchov
25. 9. - Piešťany

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Bibiána Grebeňová Šedivá z Agentúry KVAS.

Súvisiaci interpreti: Ivan Mládek