Britská hudobná legenda Sting sa už o niekoľko dní predstaví v Košiciach. V spolupráci s agentúrou XL promotion a webom Predpredaj.sk sme pripravili súťaž, v ktorej môžete vyhrať meet & greet s charizmatickým hudobníkom a lídrom jednej z najslávnejších rockových kapiel The Police.

Sting sa v košickej Steel aréne predstaví už 17. novembra. Do zlosovania o osobné stretnutie s touto ikonou hudobnej scény bude zaradený každý, kto si zakúpi aspoň jednu vstupenku na Predpredaj.sk. V predaji sú lístky na státie po 50 eur a na sedenie za 60 a 70 eur.

Na aktuálnom turné Back to Bass sa Sting vracia ku svojim rockovým koreňom s päťčlennou kapelou, v ktorej bude okrem spevu hrať na basgitare - tak, ako vo svojich začiatkoch v The Police. Fanúšikovia sa tak v jeho podaní dočkajú nielen sólových hitov Englishman in New YorkShape of My Heart či Desert Rose, ale aj na kultové skladby Every Little Thing She Does Is MagicMessage in a BottleEvery Breath You Take a ďalšie.

Sting sľubuje špičkový zvuk

Dobrou správou pre všetkých fajnšmekrov je informácia, že Sting si na turné so sebou vezie aj vlastnú zvukovú aparatúru, aby fanúšikom zabezpečil najlepší možný zážitok z hudby.

"Organizovanie koncertu v akejkoľvek hale, ktorá nie je špeciálne upravená na hudobnú produkciu, býva vždy nočnou morou organizátorov aj samotných návštevníkov koncertu, keďže nazvučiť takéto priestory je častokrát veľký problém. Ani ten najskúsenejší zvukár sa bez kvalitnej zvukovej techniky nezaobíde. Preto je úžasnou správou pre všetkých fajšmekrov citlivých na kvalitný zvuk fakt, že Sting s kapelou si vezie vlastnú aparatúru značky Clair i5 system, takže napriek tomu, že sa koncert tejto hviezdy uskutoční v hokejovej hale, obavy o kvalitu zvuku by mali byť zbytočné," uvádzajú organizátori košického koncertu.

Vstupenky na koncert:  Predpredaj.sk

Text: Hudba.sk, xl.sk
Foto: AP Photo/NBC, Heidi Gutman

Súvisiaci interpreti: Sting