Iba predvčerom zverejnila nová slovenská speváčka Barbara Weiss svoj debutový singel, ktorého ochutnávka s videom z nahrávacieho štúdia zaznamenala na Youtube za necelé dva dni takmer 10-tisíc unikátnych zhliadnutí. Dnes prichádza s oficiálnym videoklipom plným sladkého ovocia, v ktorom si zahral aj bubeník Amy Winehouse.

Iba 19-ročná talentovaná speváčka Barbara Weiss dnes zverejnila svoj debutový videoklip k singlu Lies. Videoklip, rovnako ako samotnú pieseň, produkovala spoločnosť PS Production na čele s producentom Petrom Stankovským. Nakrúcalo sa počas dvoch dní pri Devínskom jazere a jeho špecifikom je účinkovanie bubeníka svetového formátu Andreho Antunesa, ktorý si počas svojej kariéry zahral s takými osobnosťami, akými sú Sinead O'Connor či Amy Winehouse.

"Nakrúcanie videoklipu som si veľmi užila, verím, že sa bude všetkým páčiť nielen vizuál, ale aj celé znenie piesne Lies," hovorí Barbara. "Veľmi sa teším, že Andre si našiel čas, aby v ňom účinkoval, je to pre mňa veľká pocta." Ako dodáva Peter Stankovský, účinkovanie brazílskeho hudobníka v klipe je veľkou vzácnosťou. "Andre nie je vyslovene extrovertný typ, má rád hudbu, ale kamery a podobné veci okolo toho už menej. Počas svojej dlhej hudobnej kariéry účinkoval iba v pár klipoch. Preto aj to, že súhlasil s účasťou na nakrúcaní videoklipu, považujeme za veľký prejav priazne a svojím spôsobom poklony voči Barbarinmu talentu," hovorí producent.


Barbara Weiss je začínajúca slovenská speváčka pochádzajúca z Bratislavy. Singel Lies je predzvesťou pripravovaného albumu, ktorý spája viaceré hudobné štýly ako pop, soul či blues, pričom v "na mieru šitých" skladbách vyniká Barbarina špecifická farba hlasu a zaujímavo aranžovaná dychová sekcia.

Zahraniční hudobníci, s ktorými prišla do kontaktu pri nahrávaní debutového singla, jej už teraz predpovedajú veľkú hudobnú kariéru a hovoria o unikátnom hlase, aký sa nehľadá ľahko. Čas ukáže, budeme ju pozorne sledovať. No začiatok nie je zlý, čo poviete?
 
Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Pavol Jaroščák zo spoločnosti PS Production s.r.o. Ďalšie informácie a aktuálne novinky o Barbare Weiss môžete sledovať na jej oficiálnej Facebook stránke a na Twitteri.