Už túto sobotu (10.12.) si fanúšikovia legendárnej skupiny Elán v metropole východu opäť prídu na svoje. V Steel Aréne sa po stretnutí hokejistov Košíc a Zvolena v základnej časti hokejovej extraligy rozpustí ľadová plocha, aby na nej vyrástlo hudobné pódium pre členov skupiny Elán s frontmanom Jožom Rážom.

Kapela sa do Košíc vráti po troch rokoch v rámci vianočného turné UNICEF Elán Tour 2011. O pár dní neskôr, 19. decembra 2011, čaká podobný zážitok aj fanúšikov v Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Pre skupinu Elán ide v roku 2011 o jediné dva koncerty v najväčších športových halách na Slovensku.

Členovia kapely Jožo Ráž, Vašo Patejdl a Jano Baláž sa rozhodli v rámci kampane na svoje vianočné koncerty poskytnúť priestor aj Slovenskému výboru pre UNICEF na spropagovanie projektu Priatelia detí UNICEF, čím aktívne pomôžu s náborom pravidelných prispievateľov. Navyše môžu deti z košických škôl, ktoré prídu na koncert v sprievode svojich rodičov, spoznať hity slovenskej hudobnej legendy naživo za špeciálnu zvýhodnenú cenu vstupenky.

Koncerty sa uskutočnia v sobotu 10. decembra v Steel Aréne v Košiciach (19:00) a v pondelok 19. decembra na Zimnom štadión Ondreja Nepelu v Bratislave (20:00). Lístky sú v predaji v sieti Ticketportal.

Redakciu informovala Zlatica Verešpejová agentúry Media Space. Viac na www.elantour2011.sk a www.priateliadeti.sk.

Foto: SITA/Ladislav Novák

Súvisiaci interpreti: Elán