Program budapeštianskeho festivalu sa rozrástol o štrnásť účinkujúcich. Pribudli aj veľké hviezdy ako Muse, David Guetta a Róisín Murphy. Festival na "ostrove slobody" sa uskutoční od 10. do 17. augusta a medzi skôr potvrdenými menami sú aj Sigúr Ros, MØ, Bastille, Bloc Party alebo Chvrches.

Organizátori maďarského festivalu Sziget zverejnili mená ďalších štrnástich účinkujúcich, ktorí sa predstavia na 24. ročníku podujatia. Návštevníci sa môžu tešiť na anglickú skupinu Muse, francúzskeho dídžeja a producenta Davida Guettu a írsku speváčku Róisín Murphy. Program podujatia obohatia aj The Last Shadow Puppets, The Lumineers, Jess Glynne, Years & Years, Bullet For My Valentine, Parkway Drive, K.I.Z., The Neighbourhood, Kovacs, DJ Datsik a Rico & Sticks.

Účasť na festivale, ktorý sa bude konať od 10. do 17. augusta 2016 v Budapešti, už skôr potvrdili Bastille, Bloc Party, Bring Me The Horizon, Chvrches, John Newman, Kodaline, M83, Mo, Naughty Boy, Nicky Romero, Parov Stelar, Sigur Rós a Sum 41. Na podujatí bude môcť vystúpiť aj víťaz druhého ročníka súťaže Jednou ranou na Sziget. Do súťaže sa môžu prihlásiť interpreti s trvalým pobytom v Slovenskej alebo Českej republike, alebo kapely, ktorých členovia spĺňajú túto podmienku na 75 percent. Viac o súťaži

Zdroj: SITA
Foto: Ellen von Unwerth

Súvisiaci interpreti: David Guetta