Legendárny rocker, spevák, bubeník a líder fenomenálnej skupiny svojej doby - Lucie, sa onedlho predstaví aj na Slovensku. Napriek pôvodnému rozhodnutiu plne sa venovať svojmu orchestrálnemu projektu výlučne v Českej republike, sa rozhodol uskutočniť koncert, ktorý sa bude konať 26. apríla v bratislavskom Majestic Music Clube.

Po minuloročnom koncerte, ktorý sa vypredal dva týždne pred samotnou šou, sľubuje Koller množstvo hitov zo svojej sólovej kariéry, ale aj zo starších období skupiny Lucie. "Chcel som sa sústrediť iba na orchestrálne turné po Českej republike, ale atmosféra môjho posledného koncertu v Bratislave ma tak dostala, že som sa rozhodol odohrať ešte jedno exkluzívne vystúpenie," podotkol spevák. Vstupenky na podujatie sú k dispozícii v predpredajovej sieti Ticketportal za cenu 16 € na státie, 20 € na sedenie a 45 € za VIP.

David Koller - Ty a já

Informácie pre Hudba.sk poskytla Michaela Mašková z usporiadateľskej agentúry Openrock. Viac informácií o pripravovaných podujatiach agentúry Openrock v Randali a MMC nájdete na webe www.openrock.sk.

Foto: Davidkoller.cz

Súvisiaci interpreti: David Koller