Toto leto Justin Timberlake svojich poslucháčov "vytroluje". Nejde si z nich robiť nepekné žarty, ponúkne im soundtrack animovaného filmu Trolovia. Spevák sa totiž okrem dabovania jednej z hlavných postáv stal aj hlavným hudobným producentom snímky. Aktuálna novinka pritom ašpiruje na titul najpozitívnejšej skladby od čias Happy.

Dvojročnú odmlku od hudby prerušuje Justin Timberlake potenciálnym letným hitom. Aspoň taká nálada vanie zo singla Can't Stop The Feeling, ktorý si ľahko podmaní každého poslucháča. Niekdajší člen boybandu 'N Sync na disco-popovom funky kúsku spolupracoval s producentom Maxom Martinom, s ktorým sa naposledy dali hudobne dokopy ešte keď nebol sólový interpret. O dodatočné úpravy sa postaral Shellback. Obaja menovaní sa pritom spoločne podieľali napríklad na albume 1989 (2014) od Taylor Swift.

V príslušnom videoklipe vidieť autora hitu Mirrors v nahrávacom štúdiu. Tu mu spoločnosť robia ďalší kolegovia z dabingu. Okrem nich sa v prestrihoch mihne aj speváčka Gwen Stefani, herečka a speváčka Anna Kendrick (známa z filmov Pitch Perfect), herec Kunal Nayyal (Big Bang Theory), a napokon aj britský komik a moderátor James Corden. Všetci svojím uvoľneným tancovaním demonštrujú to, aká je skladba chytľavá.


Country album už v tomto roku

Okrem toho, že sa JT aktívne zapája do filmového priemyslu, nezanedbáva ani ten hudobný. Po úspešnej dvojdielnej nahrávke The 20/20 Experience, ktorej obe časti vyšli v roku 2013, chystá country album. Informáciu priniesol portál DigitalSpy v zhrňujúcom článku o nadchádzajúcom opuse.

Webstránka tvrdí, že štúdiovka s doposiaľ neznámym dátumom vydania by mala vyjsť ešte tento rok a žánrovo bude spadať do kategórie country. "Sme country. On je z Tennessee a ja z Virginie. Je len správne, aby sme sa pokúsili o to, na čom sme vyrastali. Teraz je to ale iná generácia country, takže Drink You Away z The 20/20 Experience sa len teraz stáva jednou z najväčších skladieb," cituje Timbalandovu výpoveď pre portál TMZ britská stránka DigitalSpy.

"Vyrastal som v Tennessee, Memphis je známy ako rodisko rock'n'rollu, ale je tiež domovom blues. V Nashville je zas veľa country," povedal samotný spevák v rozhovore pre losangeleskú rozhlasovú stanicu 97.1 AMP Radio. Na tvorivom procese sa má spolu s jeho dvorným producentom zúčastniť aj spomínaný Pharrell Williams a country skupina Little Big Town. Ako dôkaz svedčia fotky z nahrávacieho štúdia, ktoré Timberlake zverejňuje na svojom Instagrame.

Autor: Marek Majzon
Foto: Dreamworks

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake