Na slovenskej hudobnej scéne pribudla nová tvár. Mladá speváčka Patrícia v týchto dňoch uverejnila svoj prvý singel s názvom Ty, ku ktorému natočila aj videoklip. Spolu so speváčkou si v ňom zahral aj známy model Filip Kubica. Za sebou má hudobnú spoluprácu s raperom Suverenom, s ktorým naspievala single Vráťme svetu lásku.

Vďaka tejto spolupráci sa zoznámila s Paul Projectom, ktorý spolu s Lukášom Kolivoškom, bývalým basákom kapely IMT Smile, vyprodukoval jej prvý singel.  Okrem spomínaných producentov okorenil skladbu klavírnym aranžmánom Zoli Sallai, klavirista skupiny No Name. Jeho rukopis dodal skladbe romantický charakter, ktorým sa chce Patrícia piesňou Ty prezentovať.

V klipe vsadila na jednoduchosť

Natáčanie videoklipu k skladbe prebiehalo v košickom ateliéri. Réžiu a kameru mal na starosti Laco Rychtarík, ktorý má na svedomí aj klip Liny Mayer Personal Sky. Okrem iného natočil klipy aj pre Nocadeň, Dominiku Mirgovú a ďalších. V klipe vystupujú len Patrícia a Filip, ktorí svojimi emóciami prezentujú vzťah dvoch milencov.

"Natáčanie bolo zábavné a užila som si každý jeden moment. Môj tím bol veľmi profesionálny, všetci mi pomáhali v čom sa dalo, snažili sa navodiť pohodovú atmosféru aby som sa cítila čo najkomfortnejšie a myslím si, že aj vďaka tomu vzniklo krásne dielo, za ktoré som veľmi vďačná," preradila speváčka

"Čo sa týka spolupráce s Filipom, natáčanie sme brali obaja profesionálne. Filip pochádza taktiež z Komárna, takže sme sa poznali už pred tým, dokonca chodí hrávať futbal s mojim priateľom. Oceňujem jeho talent a treba uznať, že na obraze vyzerá naozaj skvelo."


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Pavol Petrík z agentúry Air Production.