V piatok 12. októbra sa bude vo Viedni konať ďalšia edícia festivalu Electronic Beats. Dejiskom podujatia bude Arena, kde sa po 21:00 predstavia anglický producent a dídžej Hudson Mohawke, hviezda labelu Warp Squarepusher a tiež berlínska indie-elektronická formácia I Heart Sharks.

K trom potvrdeným interpretom vo Viedni ešte pribudne jeden špeciálny hosť, ktorého meno organizátori zverejnia neskôr. Vstupenky na akciu sa od 6. augusta predávajú v sieti Eventim za 24,30 eura.

Ešte pred viedenským vydaním Electronic Beats si na svoje prídu aj fanúšikovia v Budapešti, kde sa 13. septembra predstaví nemecké duo Modeselektor, Nicolas Jaar, Junior Boys, Mostly Robot a Volkova Sisters.

Squarepusher - Dark Steering

Putovný festival Electronic Beats hostila na jar aj Bratislava. V nových industriálnych priestoroch Refinery Gallery sa v sobotu 12. mája predviedli Friendly Fires, Woodkid, Unkle Sounds, The Asteroids Galaxy Tour či domáca kapela Zlokot. Vlani v októbri to isté podujatie v Majestic Music Clube (MMC) ponúklo vystúpenia takých interpretov ako Apparat band, Lamb, WhoMadeWho, ale i Michala Štofeja s projektom Dynamo Team.

Zdroj: SITA, Electronicbeats.net
Foto: Warp.net

Súvisiaci interpreti: Squarepusher