10. decembra sa v bratislavskom NTC uskutoční koncert nemeckej tribute kapely Stahlzeit, ktorá je považovaná za najlepšiu a najpôsobivejšiu formáciu vzdávajúcu hold legendárnym Rammstein. Skupina so sebou prinesie obrovskú šou s plameňometom a výbušninami.

Stahlzeit na pódiu ponúkajú nielen skvelý zvuk podobný Rammsteinu, ale aj pyrotechnickú šou, ktorá je rovnako megalomanská ako v prípade originálu. Svetoví kritici vyzdvihujú i podobnosť hlasu a výkonu Heliho Reissenwebera so spevákom kultovej kapely Tillom Lindemannom.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Podľa vzoru Rammstein pripravili ich krajania šou plnú pyrotechniky a tvrdej hudby. Návštevníci koncertu sa tak môžu tešiť na niekoľko metrov vysoké plamene, horiace kotle, rôzne ohňové fontány, rakety, svetelné výbuchy, kométy, plameňomet pripevnený na hlave speváka, ohňové steny i množstvo výbušnín odpálených priamo na pódiu.

Celkovo kapela ponúkne až 198 dychberúcich efektov. Všetky sú riadené počítačom a ich bezpečnosť je preverená slovenskou i zahraničnou agentúrou zodpovedajúcou za riadne prevedenie šou. V hale budú samozrejmosťou požiarne hliadky a o bezpečnosť sa bude starať niekoľkokrát viac odborníkov ako pri bežnom koncerte.

Podľa členov Stahlzeitu sa fanúšikovia môžu tešiť na takmer dve hodiny trvajúcu šou plnú hitov legendárnej nemeckej formácie a neopakovateľnú atmosféru, ktorá je typická pre koncerty Rammsteinu. Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť v sieti Predpredaj.sk a vo vybraných predajných miestach a na pobočkách Telekomu (Polus, Eurovea, Avion, Aupark... všetky pobočky Predpredaj.sk

Pozrite si fotogalériu zo šou najlepšej tribute kapely nemeckých Rammstein

Stahlzeit Zdroj: PR

Zdroj a foto: PR - agentúra 212